Parkcare

henk

Helaas onvriendelijke chaufeurs en mochten de koffers zelf in en uitladen...de vriendelijkheid zelf.

goedkoop

onvriendelijk personeel, locatie moeilijk te vinden (" ingang verstopt" achter/tussen garageboxen dus betere aanduiding aan de weg wenselijk

W.Ellert

Zeer goed geregeld

profesioneel geregeld.

nee

r scholten

Handige en goede parkeergelegenheid

Makkelijk te boeken, goede prijs, loopafstand vliegveld

geen verbeterpunten of tips

Kerkhof

Goede service, heel makkelijk allemaal. Aardige mensen, en zeker niet duur.

Het was gewoon top

Niks

Pascale

Ik dacht goed georganiseerd op reis te gaan door een parkeergarage te boeken via deze site omdat wij op vakantie gingen vliegen vanaf Brussel. We belden in de ochtend even op naar de parkeergarage... Ik dacht goed georganiseerd op reis te gaan door een parkeergarage te boeken via deze site omdat wij op vakantie gingen vliegen vanaf Brussel. We belden in de ochtend even op naar de parkeergarage vanwege een vraag over de shuttle bleek dat de reis was geannuleerd. Hier hadden we geen mail van ontvangen en ook ons geld was niet teruggestort..
We moesten in de ochtend een plek regelen rondom brussel airport alles was vol was namelijk in de mei vakantie. Uiteindelijk voor een veel hogere prijs een plek kunnen bemachtigen op P1..

x

Niet onze reservering cancelen zonder bericht! Ook zelf achter mijn geld moeten gaan. De extra kosten die wij moesten maken werden ook niet vergoed.

Wiel van de Pasch

Hoezo een shuttle bus iedere 20 minuten. We hebben bij aankomst meer dan een uur in de regen staan wachten.
De site is erg onduidelijk. Twee heel verschillende prijzen op twee aparte sites. Boeken van de shuttle is ook erg vaag. En om de ellende compleet te maken ging de slagboom niet open bij het aanbieden van de parkeerkaart.

De auto stond er nog…

Alles. Zie hier boven

Stephanie

Zeer zeer slecht

Meteen kunnen reserveren

Wij hadden een verlengde bus bij wat valt onder 50 euro extra bijbetalen wat op de site komt. Bij aankomst ontvangen worden door een buitenlander en die benoemd nadat wij al 160 euro betaald hebben... Wij hadden een verlengde bus bij wat valt onder 50 euro extra bijbetalen wat op de site komt. Bij aankomst ontvangen worden door een buitenlander en die benoemd nadat wij al 160 euro betaald hebben voor de dagen vakantie dat wij NOG eens 160 moeten betalen ipv 50 vanwege de bus? Ik benoemde dat dit niet klopte en ik graag het nummer wil van kantoor. Hier ging hij niet mee akkoord en wilde uiteindelijk toch nog 100 euro van ons hebben!!!! Andere konden wij onze bus niet kwijt. Aangezien we onze vlucht moesten halen hebben we dit contant moetten betalen. Bij terugkomst wilde de man die ons de sleutels teruggaf nog eens extra geld en dat wij voor 2 personen extra moesten betalen? Wij zijn erg boos geworden en dhr krabbelde terug. Wat is dit voor firma?????? Oplichterij is het en we worden gewoon ons dubbel zoveel geld handig gemaakt. Ik ben erg boos over de situatie!!

Santucia De groot

Nette parking vlakbij het vliegveld. Snelle service

spreken Engels, komen afspraken na

Op de site duidelijk vermelden wat de kosten zijn voor binnen / buiten

de Wit

Prima parkeerplaats, kregen alleen op de reserveringsbevestiging het verkeerde adres door. Gelukkig lag het juiste adres op minder dan 10 min afstand en kreeg we het juiste adres via sms van de... Prima parkeerplaats, kregen alleen op de reserveringsbevestiging het verkeerde adres door. Gelukkig lag het juiste adres op minder dan 10 min afstand en kreeg we het juiste adres via sms van de parkeerbeheerder.

Niets noemenswaardig

Betere begeleiding bij aanpassen vertrektijd, was echt kastje, muur en weer terug.

Walter Broeren

Zeer tevreden . Voor mij de eerste ervaring met valet parking . Alles liep gesmeerd . Vriendelijke nette ontvangst . Ook bij aankomst na de vakantie zeer correct afgehandeld.

Punctueel, vriendelijk, betrouwbaar

Kan niets bedenken …