Parkcare

Céderic De Weerdt

Snel en goedkoop

Snel en goedkoop

Matthijs

Wij hebben al meerdere keren bij het Ramada hotel nabij Schiphol geparkeerd (mobihub Schiphol Noord). Je kunt hier voor ca 4-5 euro per dag je auto kwijt en wordt met een shuttle busje naar Schiphol... Wij hebben al meerdere keren bij het Ramada hotel nabij Schiphol geparkeerd (mobihub Schiphol Noord). Je kunt hier voor ca 4-5 euro per dag je auto kwijt en wordt met een shuttle busje naar Schiphol gebracht, deze rijd ieder half uur.

Bij aankomst open je de slagboom met een app, of bel je het telefoonnummer waar bij de reservering vermeld staat, bij het uitrijden werkt het hetzelfde.

Terrein ligt bij een hotel dus voldoende activiteit en toezicht op je auto.
Bij het reserveren moet u een kenteken doorgeven, dit kan echter altijd nog gewijzigd worden nadat u gereserveerd heeft, handig als u toch besluit een andere auto mee te nemen.

Toegang terrein via app

Shuttle bus rijd niet in de nacht

Joost Jansen

Geweldige service, geparkeerd bij ACA Parking in Charleroi. Wij waren een dag eerder dan gereserveerd, geen probleem voor €5 konden we een dag langer parkeren. Vriendelijke mensen, wij werden meteen... Geweldige service, geparkeerd bij ACA Parking in Charleroi. Wij waren een dag eerder dan gereserveerd, geen probleem voor €5 konden we een dag langer parkeren. Vriendelijke mensen, wij werden meteen met een busje naar het vliegveld gebracht. Toen we terug kwamen uit Venetië was onze vlucht vertraagd, wij zijn om 23:45 geland. Toen we onze koffer hadden gebeld, en naar de afgesproken plek gelopen, busje kwam binnen 5 minuten en bracht ons weer naar de auto, top service!!

Goede service

Klantenservice in het weekend

Snelders

Goed en correct geregeld

Correct en netjes behandeld

Geen.

Dominik Veltman

Brengen prima, ophalen duurde te lang door geen duidelijke communicatie

Overal foto’s van gemaakt

Duidelijkheid in communicatie wanneer er gebeld moet worden om de auto op te halen. Het duurde nu 20 minuten

Elsen-Tunnissen

+ punt : Makkelijk te vinden,
- punt : Bij ophalen bleek dat onze cabrio onder een boom was geparkeerd, stoffen dak en auto zagen er niet uit ,
Jeroen heeft dit mooi opgelost door bij een...
+ punt : Makkelijk te vinden,
Jeroen heeft dit mooi opgelost door bij een volgende reservering de auto na afloop een wasbeurt te geven . 👍
+ punt: netjes opgelost

Parkeren Eindhoven Airport

Werknemers zouden meer inzicht kunnen hebben over waar wel/niet bepaalde auto’s te houden, bv Cabrio’s met stoffen kap zo mogelijk niet onder bomen parkeren ( desnoods later verplaatsen)
dit...
dit brengt achteraf veel schoonmaak werk voor werk voor klant die hier niet blij mee is.

Els Holkenborg

Tot nu toe nog niet positief. We moesten een week eerder terug ivm een sterfgeval. Wel 2 wkn betaald. Contact per mail gehad maar tot op heden niets meer vernomen over terug betaling van de laatste... Tot nu toe nog niet positief. We moesten een week eerder terug ivm een sterfgeval. Wel 2 wkn betaald. Contact per mail gehad maar tot op heden niets meer vernomen over terug betaling van de laatste week.

Niet terug reageren op de mail

Terug reageren op de verstuurd mail

Marijo

I arrived on the park place early in the morning. There was enough park place,transfer to the airport went smooth. I picked up car in 5 days, it was all smoothly organised.

Enough space to park, waiting room approachable.

Transfer from the airport to arrange more frequently, no toilet in the waiting room

Martin Kooiker

Parkcare heeft een goede en snelle service. Volgende keer hier weer parkeren

Duidelijk en snel. Dicht bij Schiphol

Weet ik niet