Parkcare

Perry

Het was even zoeken maar in de parkeergarage was voldoende ruimte om te parkeren. Wij moesten ongeveer 15 minuten wachten tot wij zijn opgehaald bij het vliegveld volgende keer weer bij jullie... Het was even zoeken maar in de parkeergarage was voldoende ruimte om te parkeren. Wij moesten ongeveer 15 minuten wachten tot wij zijn opgehaald bij het vliegveld volgende keer weer bij jullie reserveren

Snelle service

Beetje gedateerde auto’s

Ad Bink

Super geregeld, simpel via internet te boeken. Betaalbaar.

Eenvoudige website om een parkeerplaat te boeken

Vooral niets veranderen, zeer tevreden over de huidige procedure

Karin

Goede ervaring! Prima geregeld

Goed geregeld

Kitty

Super tevreden! Vriendelijke medewerkers die klaar stonden toen we aankwamen en ook al present waren toen we na onze reis naar de meetingpoint liepen. Prijs viel enorm mee ook!!

Snelheid en klantvriendelijkheid

faatje

Fijne bedrijf. Je wordt snel geholpen. Terugweg hoefde we niet lang te wachten.

Snelle service

Ga zo door

Ted

Waardeloos bedrijf boek niet bij hun!!

Oplichten

Alles

DAW

Prima prijs/kwaliteit!

makkelijk te reserveren, goede prijs

zou handig zijn als men (goed) engels zou praten (in bijv Duitsland) en dat de pick up chauffeur zich kan identificeren

Nellie van der Schoot

Goed geregeld

Snelle afhandeling bij reserveren, bij aankomst zowel heen als terugreis

elske van t hoff

Prima vlotte afhandeling, erg duidelijk allemaal, vriendelijke ontvangst , echt een aanrader

de heldere afhandeling als je je auto brengt en haalt, en de uitermate vriendelijke medewerkers. korte wachttijden, ook als je opgehaald wordt van het vliegveld. heerlijk !!

Er staat carflywash... dus we dachten, de auto is gewassen haha, geen probleem als dat niet zo is, maar noem het dan ook niet zo.

Bert van Soest

Goed bereikbaar. Medewerkers behulpzaam en uiterst vriendelijk. Korte loopafstand naar vlio

Zie boven

Parking op landingsbaan situeren