Parkcare

ParkenFlughafen DUS

Perfect!!
Wij werden na inleveren van de auto netjes naar de luchthaven gebracht.
Perfect!!
Wij werden na inleveren van de auto netjes naar de luchthaven gebracht.
Na openhalen van de ingecheckte bagage gebeld met de chaoten direct weer op de afgesproken uitgang van de luchthaven opgehaald en naar de auto gebracht.
Super!!!

Alles volgens afspraak.
Netjes op tijd en fijne bejegening.

Ga zo door. 😀

Alexander

Andere plek dan afgesproken

De prijs was interessant

Duidelijkere communicatie

Peter

Parking was gesloten bij aankomst, en alle communicatie blijft onbeantwoord. Absoluut onbetrouwbaaar. Ik probeerde zonet een andere reservering over een paar weken te annuleren (volledig ok in hun... Parking was gesloten bij aankomst, en alle communicatie blijft onbeantwoord. Absoluut onbetrouwbaaar. Ik probeerde zonet een andere reservering over een paar weken te annuleren (volledig ok in hun voorwaarden), maar krijg geen enkele reactie. Ik vermoed fraude.

Stop met dit fake parkeerbedrijf.

Jessie

Erg tevreden, reserveren was binnen 10 minuten geregeld, snel bij schiphol (6/7 minuten) en dat voor zo’n prijs

Genoeg parkeerplekken, dichtbij schiphol en om de 15 min rijd er een busje langs die je op komt halen. Zeker een aanrader!

Emily Hinderyckx

Toen ik toekwam was ik even voorbij de ingang van de parking gereden. De taxi chauffeur belde mij op en begeleide mij naar de parking. Vriendelijke en vlotte service. In het terugkeren ook niet lang... Toen ik toekwam was ik even voorbij de ingang van de parking gereden. De taxi chauffeur belde mij op en begeleide mij naar de parking. Vriendelijke en vlotte service. In het terugkeren ook niet lang moeten wachten. Top! Mijn volgende reis maak ik terug gebruik van hun diensten.

vriendelijke, behulpzame chauffeurs. Beveiligde parking. Stiptheid

mijn gps stuurde mij voorbij de parking. Misschien nog duidelijker markeren. Extra wegwijzer of zo.

Yke schouwstra

Snel en duidelijk

Overzichtelijk

In geval van vertraging, dus als je aankomt na middernacht op de volgende dag, hoe wordt dit afgehandeld

Ilana

Top service

Goede service en vriendelijk personeel

Harrie Clemens

Fijn dat je op 5 minuten wandelafstand van vliegveld kunt parkeren. Binnenrijden met kentekenherkenning ging redelijk goed. Bij uitrijden werd kenteken helaas niet herkend. Een telefoontje loste het... Fijn dat je op 5 minuten wandelafstand van vliegveld kunt parkeren. Binnenrijden met kentekenherkenning ging redelijk goed. Bij uitrijden werd kenteken helaas niet herkend. Een telefoontje loste het gelukkig op.

Digitaliteid

Uitrijden

Ida

Perfect geregeld. Onze vlucht werd 1 dag eerder gezet en toch stonden ze meteen voor ons klaar. Geen verwarring, goed geholpen. Telefonische bereikbaarheid is ook fantastisch. Dank jullie wel.

Klantvriendelijkheid, bereikbaarheid, goede service, vakkundigheid. Echt goed geregeld.

Locatie te vinden, was even een issue. Is nl bij stoplicht oversteken direct aan de overkant, maar je let op stoplicht en niet dat je op het kruispunt moet zijn.

André

Prima parkeerplek vlak bij het vliegveld

Gratis upgrade gekregen een dag oor vertrek i.v.m. genoeg plaats

geen, alles ging vlot.