Parkcare

R. Boomer

Super plek, super service en goede prijs.

Prima locatie, erg dichtbij vliegveld

Nvt

sercan

K. Ait ben ali

Heel fijn ontvangen. De bestuurder deed extra moeite om mn moeder die slecht ter been is zo dicht mogelijk bij de luchthaven te brengen. Ook bij terugkomst weer zeer vriendelijk ontvangen en retour... Heel fijn ontvangen. De bestuurder deed extra moeite om mn moeder die slecht ter been is zo dicht mogelijk bij de luchthaven te brengen. Ook bij terugkomst weer zeer vriendelijk ontvangen en retour gebracht. Complimenten!

Reeds genoemd

Bordje met naam bij ophaalpunt?

Christel

Alles goed geregeld, maken netjes foto’s van de auto mocht er toch wat gebeuren. Aardig personeel

Goede service ook telefonisch

Geen verbeter punten

J. Krause

Prima. Zeer correct en snel

Beleefd, snel en correct

Ik had de verkeerde kenteken gegeven en erover gebeld, maar ik kreeg nooit een email ter bevestiging. Het ging wel goed.

Said

Goede ervaring. Vriendelijke medewerkers. Alles goed verlopen.

Informatie duidelijk en kloppen ook

Peter Koper

Spatduidelijke uitleg over de procedure en geautomatiseerde verwerking in het systeem zodat je zonder enig on ophoud je rijtuig een voor jou passende plek kunt geven voor vertrek

eenmaal ingevoerde gegevens worden accuraat verwerkt

voor het eerst op dit vliegveld oprijdend op de parkeerplaats had ik geen idee waar de vertrekhal was en liep op de bonne fooi toevallig de goede kant op

Bruna Rodrigues

Fijn en snel geholpen. Auto kon direct op zijn plaats staan en wij werden naar het vliegveld gebracht. Top service!

Snel

Duidelijker aangeven waar de parkeerplaats te vinden is.

Sidney

Mijn ervaring bij Parkcare is goed bevallen, zelf zou ik hier nog vaker na toe gaan.

- vriendelijk
- goede uitleg van hoe of wat
- goedkoop en veilig
- goede service

Ik heb geen verbeterpunten.

Anchelo

Snel en makkelijk via online te regelen

Keurig geregeld

Mssh een app starten om nog sneller in te loggen Ipv dat je via je mail moet inloggen