Parkcare

Ree

Nette en schone parkeerplaats met genoeg parkeerruimte en op 5 minuten loopafstand van luchthaven.

Qr code inscannen en hek gaat open.

Bij het uitrijden wordt je kenteken gelezen en gaat het hek open. Bij mij werkte het niet maar klantenservice gebeld en die stuurde het van afstand open.

CB

Goede ervaring! Snelle shuttle naar de luchthaven.

Vlotte afhandeling, prima geholpen door de medewerkers.

Weet ik niet

Private

It was a terrible experience:(

None!

Needs clear name(has more than 1)for carpark location-very confusing! Needs full disclosure on booking website of total charges/fees. Needs better communication channels(poor phone/ website contact)... Needs clear name(has more than 1)for carpark location-very confusing! Needs full disclosure on booking website of total charges/fees. Needs better communication channels(poor phone/ website contact) Rude staff! Needs payment options for customer & not only cash!

Anne

Op maandagochtend de auto geparkeerd en zaterdagavond weer opgehaald. Príma locatie, heel korte loopafstand van vliegveld.

Kenteken herkenning voor de slagboom, werkt uitstekend!

In de avond een wat eenzame plek, wanneer je als vrouw alleen je auto ophaalt. Verbetering mogelijk?

Orlando Ispas

Easy and pleasant, good cost

price,cost,location

The barriere would not open automatically at the exit.We had to call to be open.

R. Offermans

Overzichtelijk en snel een mooie reservering

Overzichtelijk. Je komt gemakkelijk tot keuze obv prijs en kwaliteit.

Shabana Sharif

Uitstekend service

Duidelijk, zelfsprekend

Antoon Geurtjens

Goede ervaring.

Slagboom ging niet open snel telefonisch geholpen.

Geen tips

B de Meer

Prima dichtbij parkeren vlakbij vliegveld

Gebruiksgemak

Prijs

DARILEX

Makkelijk te reserveren via de site , snelle transfeer naar de vliegveld, goed prijs . ik ga nergens anders parkeren !!!
top !

goede rijs , snelle service , makkelik te bereiken

is lastig met de kofers over de stenen lopen , maar de laatste tijd toen ik was , waren ze bezig met de parkeerplek dus komt zeker goed