Parkcare

Diny Donker

Prima voor elkaar

Duidelijk en op tijd

Als je een bus moet pakken , graag juiste richting vermelden

Eerdekens

Zeer gemakkelijk

kort bij luchthaven

bij afhalen van auto was niemand aanwezig gelukkig waren er andere klanten aanwezig die er ons attent op maakte onze watsapp te openen anders wisten we niet hoe aan onze autosleutels te geraken

Awad

Snel

Niks

Indrawatie

Uitstekend .was eerder geland dan gepland na een telefoontje was de suttle op tijd

Telefonisch bereikbaar.

Jelle ten Thije

Deze optie was echt ideaal! Het ging zo gemakkelijk dat ik verbaasd was dat alles in orde was.

Snelle service, snel weggebracht, snel opgehaald.

De ingang van de locatie aan de Kruisweg was lastig te zien vanaf de weg. Ik ben er 2x langs gereden.

A

Makkelijk contact en parkeren, dicht bij het vliegveld

Makkelijk gereserveerd

Tijdstippen makkelijker invullen tijdens reserveren

Schoffelen

Hele goede ervaring

Filters op de site werken prima, informatie duidelijk

geen opmerkingen

Marcel

We kwamen wat vroeger aan dan in eerste instantie aangegeven. Daarover heb ik twee dagen bangebroek een mail gestuurd, maar geen antwoord gehad.
Vooraf gereserveerd, aangekomen op de plek an...
Vooraf gereserveerd, aangekomen op de plek an parkeren wederom een hele papierwinkel invullen. Er is voldoende ruimte om te parkeren.

Vriendelijkheid van de medewerkers

Stuur met de reservering op kenteken een code mee zodat je direct de parkeerplaats op kunt rijden. Herkennen op kenteken van de auto werkte bij ons niet.

Mirjam

Prima, makkelijk en korte loopafstand naar terminal.

Reserveren is makkelijk en snel te regelen via de website. Dichtbij de terminal parkeren (hooguit 5-10 minuten lopen). Kentekenherkenning werkt bij zowel in- als uitrijden.

Misschien per ‘parkeerveld’ duidelijker aangeven welke richting de uitgang is.
In het donker rijdt het erg vervelend op de onverlichte weg van/naar vliegveld/parkeerplaats.

Caris

Super