Parkcare

B Schut

Vanuit Düsseldorf naar Wenen gevlogen.
Zeer overzichtelijke reservering.
Werden verwacht en direct geholpen.
Eigen Shuttle-bus stond klaar en bracht ons als enige klant naar...
Vanuit Düsseldorf naar Wenen gevlogen.
Zeer overzichtelijke reservering.
Werden verwacht en direct geholpen.
Eigen Shuttle-bus stond klaar en bracht ons als enige klant naar vliegveld. (niks wachten op andere klanten).
Bij terugkomst: even bellen en de bus kwam direct. Top!

Professioneel

Maarten

De stalling (3 wkn) van onze auto bij Parkcare is super goed verlopen. Eenvoudige reservering, vriendelijke ontvangst, vlotte en professionele incheck en idem bij uitchecken. Auto in uitstekende... De stalling (3 wkn) van onze auto bij Parkcare is super goed verlopen. Eenvoudige reservering, vriendelijke ontvangst, vlotte en professionele incheck en idem bij uitchecken. Auto in uitstekende conditie terug. Aanrader!

Vlotte, vriendelijke en professionele in- en uitcheck. Auto in zelfde staat weer terug.

Geruststelling dat P. nog open is voor ophalen auto bij forse vertraging avondvlucht

A. Bartelds

Bij het inrijden, ging de slagboom niet open. Dat was erg lastig.

Dat het bij het inrijden goed werkt.

Hermans

Goed geregeld met nummerbord herkenning.

makkelijk te bereiken en de bus staat klaar om je naar de luchthaven te brengen. Geen wachttijden.

meer invalidenparkeerplekken.

Mo Van der Helm

Prima geregeld

Vriendelijk personeel vind ik een sterk punt

Lennards

Makkelijk parkeren op loopafstand van het vliegveld, goede parkeervakken, een veilig gevoel om daar de auto achter te laten.

Fijn dichtbij het vliegveld, gewoon loopafstand, en niet met shuttlebus of zo, je hebt zo alles zelf in de hand

géén

Ylvi van den Bosch

Fijn en snel, goed geregeld

Snel, goed geregeld

Wat duidelijker aangeven dat degene achter de balie waarschijnlijk ook de chauffeur van de transfer busje is, dus als deze iemand aan het brengen is er niemand achter de balie is voor vragen. Was... Wat duidelijker aangeven dat degene achter de balie waarschijnlijk ook de chauffeur van de transfer busje is, dus als deze iemand aan het brengen is er niemand achter de balie is voor vragen. Was voor mij de eerste keer dat ik gebruik maakte van parkcare dus schoot wel even in de stress omdat er niemand aanwezig was.

Mezza

Goed en duidelijke uitleg

Nummerbord herkenning, direct uitrijden

Aanpassing van aan komst of vertrektijd lastig en niet duidelijk.

Jadranka

Overzichtelijke site, makkelijke handelingen en alles digitaal geregeld. Je rijd zo de parkeerplaats op.

Overzichtelijke site en de product is niet duurder dan op de site van de vliegveld

hans van duijnhoven

Goed, duidelijk, overzichtelijk, fijne parkeerplaats

redelijk kort bij het vliegveld, nette prijs

nee niet echt