Parkcare

J. Visser

Prima verlopen

No nonsense mentaliteit

Was bij aankomst ff je weg vinden in het donker. Leek gesloten. Kwam wel iemand uit de bus naar ons toe

Gerti Janssen

Heel gemakkelijk parkeren dichtbij ingang luchthaven

Niet ver lopen naar luchthaven
Bij in en uitrijden kentekenscan, verder niets nodig

Code op toegangspoort voetgangers

Donald

Goed,alleen ging eerste poort bij luchthaven niet open. Opgelost met de hulp knop bij slachtboom.

Makkelijk weg rijden

A.Zaidouni

Goed en duidelijk

Snel behandeling

Niet alles goed

D. Boterman

Parkeerterrein was vol. Moesten daarom sleutel afgeven, wat we juist niet wilden. Chauffeur was niet bepaald vriendelijk, tot het onbeschofte af. Moesten 5 euro betalen voor de shuttle! Alles was... Parkeerterrein was vol. Moesten daarom sleutel afgeven, wat we juist niet wilden. Chauffeur was niet bepaald vriendelijk, tot het onbeschofte af. Moesten 5 euro betalen voor de shuttle! Alles was even gehaast, hadden nauwelijks tijd om koffers te pakken. Terug ging het beter. Deze chauffeur was vriendelijker en hielp bij het inladen van de koffers. Maar we moesten ons wel haasten om van het parkeerterrein af te komen. Nooit meer ParkCare!

Aan de afspraken houden! Voor deze parking gekozen vanwege het feit dat je de sleutels niet af hoefde te geven!

Ed Peelen

Prima; vriendelijk. Had vier uur vertraging maar dat leverde geen enkel probleem op, ook al kon ik de laatste vertraging niet meer doorgeven. Auto stond klaar bij aankomst.

Personeel

Global Reizen

PERFECT BETER KAN NIET !

💯

van Kuijk

Werden goed geholpen toen de slagboom niet open ging, en er geen reservering bekend was.

Kort bij de ingang vertrekhal parkeren.

Dat er ook bij de laatste vlucht ook gebruik gemaakt kan worden van de bagagekarretjes.

Abdel

Mijn ervaring waren uitstekend

M Demkes

Beetje rommelig, taal barrière van hun kant, en 35 km op de teller die niet verklaard kunnen worden?

Website makkelijk

Foto’s van de site op de website, dit was een open parkeerplaats zonder omheining, had dit liever anders gezien, en het feit dat mijn nog te rijden km van 262 naar 219km is gegaan is ook niet... Foto’s van de site op de website, dit was een open parkeerplaats zonder omheining, had dit liever anders gezien, en het feit dat mijn nog te rijden km van 262 naar 219km is gegaan is ook niet verklaard!