Parkcare

Birte

Het is overzichtelijk om een juiste parkeeraanbieder te vinden en makkelijk om te boeken.

Overzichtelijk, duidelijk en goed aanbod.

Denise Hanselman

Prima service. Bij aankomst en bij terugkomst een kwartiertje moeten wachten, ondanks dat ik op het gestelde tijdstip belde met het doorgegeven tel.nr. Dat vertelde de jongen aan de telefoon ook wel... Prima service. Bij aankomst en bij terugkomst een kwartiertje moeten wachten, ondanks dat ik op het gestelde tijdstip belde met het doorgegeven tel.nr. Dat vertelde de jongen aan de telefoon ook wel keurig.

Nette heer

Mss toch proberen iets meer op de ruim tevoren aankomsttijd bij zowel vertrek als terugkomst, aan te sturen. Nu was het zonnig, maar….

Carla Pot

Vriendelijk te woord gestaan

Goede prijs

José van Sundert

Goede service, hele vriendelijke chauffeur en prima parkeerplaatsen.

Duidelijke instructies, goede parkeerplaatsen en de chauffeur van de shuttlebus kwam er al aan toen we parkeerden.

Geen verbeterpunten

Robert

Prima geregeld

Prijs en communicatie

Grint op parkeerplaats is niet ideaal voor koffers

Saffrie

Ze waren erg vriendelijk,werden prettig geholpen.

De reviews van andere mensen trokken ons over de streep om hier te boeken.

Geen,alles was keurig

Monique

Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Even bellen en iemand staat klaar om je auto op te halen en zo ook bij het brengen van de auto. We hebben misschien 5 minuten gewacht totdat auto eraan kwam.... Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Even bellen en iemand staat klaar om je auto op te halen en zo ook bij het brengen van de auto. We hebben misschien 5 minuten gewacht totdat auto eraan kwam. Hele vriendelijke mensen.

Geen wachttijd bij brengen, weinig wachttijd bij halen.

Jan Wijst, van der

ParkCare was snel, proces verliep volgens afspraak. Zelfs onthouden waar je auto stond was niet nodig, je weer terug naar je auto gebracht.
Geen gesjouw met koffers!!

Ze doen wat ze beloven

Corrie Reijnders

Prima parkeergarage

garage dicht bij opstapplaats van de bus naar Schiphol.

nee

Scholten

Goede service

Je auto staat voor je klaar als je terug komt

Nvt