Parkcare

M. Abdrabou

Beste prijs in vergelijking met de andere omliggende parkeerplaatsen, hoewel het ook op korte loopafstand van de luchthaven ligt

Slechtste klantenservice, telefonisch of Whatsapp. Helemaal geen reactie, ik had zelfs een open verzoek sinds 3 dagen geleden en tot nu toe heeft niemand er zelfs maar naar gekeken.

Parkcare Hater

Wat een kut service zeg

Klantenservice

Wies

Slecht

Goedkoop

Laatste moment wordt mijn reservering geannuleerd vanwege niet beschikbaar parkeerplaats. Zou geld terug krijgen maar nog steeds niets terug. Tevens vanwege late annulering een andere (en dus... Laatste moment wordt mijn reservering geannuleerd vanwege niet beschikbaar parkeerplaats. Zou geld terug krijgen maar nog steeds niets terug. Tevens vanwege late annulering een andere (en dus duurder want laat) parkeerplaats moeten zoeken. Op mail wordt niet gereageerd. WhatsApp wel naar gebeurt niet wat beloofd wordt

Ferhat Akkaya

Alles was goed geregeld

Snelheid van service

Ga zo door

Elly de Bruin

Snel en veilig

Werkt prima in boeking en snel in uitvoering

Routebeschrijving aanpassen ivm afsluiting weg

Jonathan Daniëls

Echte aanrader! Zeer dicht bij de luchthaven, goed bereikbaar, ruime plaatsen, eenvoudige toegang, eenvoudig uitrijden en een zeer goede klantenservice👌

Service

Geen tips

Steegh

Topservice!

Wij hadden zelf de verkeerde tijd ingevuld bij ophalen. We waren dus eerder geland dan doorgegeven. Toch was onze auto op tijd, heel fijn!

Makkelijk tijd aanpassen na reservering

Polman

Vlotte gemakkelijke service voor een redelijke prijs!

Veel parkeerruimte en vlot naar Schiphol heen en terug

Stukje trap naar bushalte iets moeilijk met zware koffers, mischien een verbeterpunt

Bob van Eekhout

Fijne ervaring, de toegang tot de parkeerplaats zou is duidelijker kunnen

Dicht bij bestemming parkeren

Minder plassen op de parkeerplaats

Arnold Fincken

Top geregeld

makkelijk te boeken en top geregeld

parkeerplaats is vrij toegankelijk dus dat kan wellicht beter beveiligd worden .