Parkcare

Optijd komen

Parkcare

Schuit

Slecht,! Kwamen niet opdagen

Niet. Beloven geld terug, maar niet gekregen.

Kom beloftes na!!

Huurman

Super! Betaalbaar, snel geregeld, zeer vriendelijk personeel, bij de terminal wordt de auto opgehaald en bij terugkomst staat die op je te wachten. Echt helemaal prima.

Vriendelijkheid/ op tijd aanwezig

Ga zo door

R. van den Boogaard

Wat een fijne service, goedkoop, mooie locatie, vriendelijk personeel.

Prijs en ligging bij de luchthaven.

Geen, helemaal prima 😀

Jacqueline van Vleuten

Parkeerplaats helemaal vol maar echt erg waren alle kleefbare bloempjes in de hele motorkap.

prijs

Duidelijk aangeven overdekt of niet en plekken bij bomen en bloesems die mega plakken beter aangeven of waarschuwing borden

Judith

Auto helemaal beschadigd terug!!

Liegen en auto’s beschadigen

Via Parkcare Valet parking geboekt. Ik kreeg mijn auto helemaal beschadigd terug. Er is geknoeid met de USB stick in mijn auto, alle beelden van het moment waarop de auto is verplaats naar een... Via Parkcare Valet parking geboekt. Ik kreeg mijn auto helemaal beschadigd terug. Er is geknoeid met de USB stick in mijn auto, alle beelden van het moment waarop de auto is verplaats naar een andere parkeerplaats tot aan de dag dat ik hem terug kreeg zijn gewist. Ik heb alle bewijzen opgestuurd maar krijg via geen enkele manier meer contact.

E Klein Reesink

Voor het eerst gevlogen vanaf Eindhoven
De afstand van parkeerplaats naar luchthaven was goed te doen en het in en uitrijden met kenteken herkenning werkt super👍

Kenteken herkenning

M Bakker

Zeer tevreden

Vlotte rit naar en vanaf vluchthaven waar de auto's weer gereed stonden

Jeroen de Vries Elektrotechniek

Eenvoudige en goedkope manier voor een reservering van een parkeerplek in de grote steden. Niks mis mee!

Het gemak van de reserveren en de app