Parkcare

K schimmel

Parkcare prima geregeld,ongezellige niet behulpzame taxichauffeurs

Dicht bij luchthaven,snel opgehaald

Dat je klantvriendelijk te woord wordt gestaan en behulpzamer word geholpen dit was ver beneden peil!!

Marc Vangheluwe

Niet gemakkelijk te vinden

reservatie is gemakkelijk

shuttle laat op zich wachten

Richard hoentjen

Fijne vlotte service

Ging allemaal super vlot! En binnen een paar minuten waren we op het vliegveld.

Piet van Lunteren

Prima. Gemakkelijk.

Reservering.
Uitleg.

Op het te printen reserverings formulier staat dat je bij aankomst na je reis, moet bellen als je geland bent.
Op het bandje wordt dan gezegd dat je pas moet bellen als je in het bezit bent van je koffers.
Beetje onduidelijk en afwijkend.

Cornelis Weenink

Prima, konden zo het parkeerterrein op en af.

Makkelijk te vinden en dicht bij het vliegveld

Rusman

Jammer van de niet geasfalteerde parkeerplaatsen. Voor de rest alles goed.

Alles geautomatiseerd inclusief kentekenherkenning

Asfalteren

Ton Klootwijk

Prima ervaring alles verliep vlekkeloos

Makkelijk te vinden en gebruiksvriendelijk

Had het fijn gevonden om een dag vtv nog een reminder te krijgen met de parkeerticket. Nu moest ik hem terugzoeken in mijn mailbox

Susanne

Fantastisch

Alles verliep super

Nvt

Doet er niet toe

Heel onduidelijk. Fout adres gekregen. Bijna vlucht gemist. Parkeer plaats wel betaald niet gebruikt. Uiteindelijk met de taxi naar het vliegveld. geen geld terug gekregen wat wel inde advertensie... Heel onduidelijk. Fout adres gekregen. Bijna vlucht gemist. Parkeer plaats wel betaald niet gebruikt. Uiteindelijk met de taxi naar het vliegveld. geen geld terug gekregen wat wel inde advertensie staat gratis anuleren ja maar geld kwijt. Daarna wel app contact telaat vreselijk om zo je vakantie te beginnen echt heel slecht

Bereikbaar zijn gewoon de tel opnemen of direct op watsapp antworden niet een dag later

Cees de Boer

Parkcare heeft ons laten staan en niks geregeld. Erg slecht. Geen excuses gehad. Ze zaten blijkbaar vol en wij mochten zelf lastminute een parkeerplaats zoeken. De man aan de telefoon probeerde... Parkcare heeft ons laten staan en niks geregeld. Erg slecht. Geen excuses gehad. Ze zaten blijkbaar vol en wij mochten zelf lastminute een parkeerplaats zoeken. De man aan de telefoon probeerde eerst ook nog de schuld bij ons in de schoen te schuiven.
We hebben na 2 weken alleen ons geld retour ontvangen moesten hierdoor een dure plek zoeken.
Waardeloos.

Niks

Slechte service. Excuses aanbieden wanneer je een fout maakt en helpen met een oplossing.