Parkcare

Sabir Mouttahid

Via Google aan het zoeken geslagen. Uiteindelijk hier terecht gekomen. Meteen goede duidelijke instructies en mails. Aangekomen werden we opgewacht netjes, we werden bij ons naam genoemd. Top!

Duidelijke communicatie. Goed ontvangst. Meertalig personeel

Geen.

Moll

Goede breng en haal service korte rij tijd naar Schiphol en mooie parkeerplekken.

Mooie parkeerplek en goede service

Ine

Goed en makkelijk om een parkeerplaats te boeken

Makkelijk te boeken

tebak

Super geregeld kentekenherkenning werkt perfect

ja de herkenning op kenteken geen moeilijk gedoe

iets met de ticket die je dan toch moet pakken is niet bij iedereen duidelijk denk ik bij de uitgang waren er verschillende mensen die nog moesten betalen of de hulp inroepen sta je wel te wachten... iets met de ticket die je dan toch moet pakken is niet bij iedereen duidelijk denk ik bij de uitgang waren er verschillende mensen die nog moesten betalen of de hulp inroepen sta je wel te wachten in de rij

Erik Haage

Prima ervaring. Het verliep allemaal perfect.

Het gehele proces (reservering, t/m in- en uitrijden) verliep perfect.
Het is ook wel lekker om na eden vlucht even kort te wandelen naar de parkeerplaats!

Geef even aan dat de poort bij aankomst en vertrek automatisch open schuift, zonder te scannen.

Stef van Hulst

Prima geen opmerkingen

Alles verliep snel

Rene de Vlieger

Lekker dicht bij de vertrek/aankomst hal.
Poort ging mooi open op de vertrek data en terug idem.

Deur naast de poort stond gewoon open, dus iedereen kon op het terrein komen bij alle auto’s…deze zou dicht moeten zijn

Smalle parkeervakken

Kinart

Na een uur wachten op de koffer was het heerlijk om in 9 minuten met je auto weg te rijden.

Heerlijk dichtbij het vliegveld.

Eerder open ivm met drukte en herfstvakantie.

S de vries

Goede service en lekker dichtbij.

Dichtbij en kwa prijs goed.

Ga zo door.

A. de Vries

Slechte ervaring; toen we de auto terugkregen bleek dat er 26 kilometer mee is gereden. Auto heeft ook niet binnen gestaan zoals beloofd word op de website.

Dichtbij het vliegveld.

Personeel dient de auto niet voor prive-ritjes te gebruiken. Auto binnen parkeren zoals beloofd en niet buiten.