Parkcare

Caglayan

Tot ik aan kwam rijden bij de parkeerplaats, was alles goed geregeld. De medewerkers van de parkeersplaats wilden dat ik dubbele moest gaan betalen omdat ik een grotere auto heb ( ram). Er staat... Tot ik aan kwam rijden bij de parkeerplaats, was alles goed geregeld. De medewerkers van de parkeersplaats wilden dat ik dubbele moest gaan betalen omdat ik een grotere auto heb ( ram). Er staat nergens vermeld over kleine of grotere auto’s. Reactie vd Medewerker van parkcare was, “wat vervelend voor u, wij gaan niet over de prijzen”. Daarna niet meer bereikbaar. Ik heb dus nog een keer 70euro moeten betalen…

Weet ik niet

Melding maken over de grotere auto’s

Van Duinen G.j

Erg tevreden N

Makkelijk uit rijden, dicht bij de airport

N.v.t

Tessa

Het reserveren ging goed en was gemakkelijk. Het daadwerkelijke parkeren ging bij ons echter iets minder gemakkelijk. We hadden gereserveerd bij het vliegveld van Weeze voor vier dagen en konden bij... Het reserveren ging goed en was gemakkelijk. Het daadwerkelijke parkeren ging bij ons echter iets minder gemakkelijk. We hadden gereserveerd bij het vliegveld van Weeze voor vier dagen en konden bij het eerste poortje doorrijden, maar het tweede poortje ging niet open, waardoor we op het knopje hadden gedrukt en een ticket kregen. Het reserveringsnummer stond niet op dit ticket, dit zou wel moeten volgens de site. Daarom zijn we na de vier dagen, toen we wilden uitrijden eerst langs een informatiepunt op het vliegveld gegaan om te vragen hoe we dit nu moesten doen. Zij vertelde dat we bij de paal op de informatieknop moesten drukken en dat we dan verder geholpen zouden worden. Dit hebben we vervolgens gedaan en de man achter dit punt heeft ons hierbij geholpen. Hij heeft de poort voor ons open gedaan zodat wij naar huis konden.

Ik vind dat de uitstraling van de site erg professioneel, duidelijk en overzichtelijk is waardoor het reserveren gemakkelijk was.

Door mijn ervaring had ik misschien nog wel graag een mail gehad met iets duidelijkere beschrijving van hoe we precies bij het vliegveld in Weeze moesten parkeren. (Ik heb wel een mail gekregen met... Door mijn ervaring had ik misschien nog wel graag een mail gehad met iets duidelijkere beschrijving van hoe we precies bij het vliegveld in Weeze moesten parkeren. (Ik heb wel een mail gekregen met een PDF, maar vond de beschrijving niet heel erg duidelijk.)

Bart schoen

Vriendelijk personeel goede bereikbaar

Rekening houdend met vlucht aankomst

Niet

Joyce Leeftink | BureauDoet

Fantastisch!

Snel en praktisch

Een link naar je app-agenda/wallet/etc.

Van Staey

Positieve ervaring met dit bedrijf, helemaal correct en dat voor een democratische prijs! Transfer naar en van luchthaven ging snel.
Voor herhaling vatbaar! Een echte aanrader.

Stipt en correcte prijs

Doe zo voort!

Jarno

Top. Naast het vliegveld, goed bereikbaar en ruime parkeerplaatsen

Naast het vliegveld

Geen. Alles dik voor elkaar

Claassen

Goed geregeld, netjes geholpen.
Sleutel inleveren vond ik best lastig ivm verhalen die je wel eens hoort maar deze zorg was niet nodig bij Parkcare.

nvt

nvt

Erik

Alles liep geheel volgens verwachting. Top!

Locatie

Iets ruimere parkeerplekken?

C.B. van Oijen

Wederom zonder problemen geparkeerd.

Vlotte doorstroming bij de tolpoorten. Nummerbordherkenning verloopt feilloos.

Vanaf P-1 is het bij donker weer even zoeken naar de eerste tolpoortjes. Event. verlichte pijlen maken het zoeken makkelijker.