Parkcare

Mohammed Lamrabti

Onze ervaring was top. Goede service, afspraken nakomend

Afspraken
Met shuttle snel weggebracht en opgehaald

Ik kan niets verzinnen

Gerard van Vilsteren

Het was allemaal keurig geregeld. Vliegveld dichtbij. Werden gelijk weggebracht.

Dichtbij vliegveld. Wordt gelijk weggebracht en ook na een belletje gelijk opgehaald en de auto stond klaar.

P. Ruijter

Netjes op tijd, zowel heen als terug.

Vriendelijk en attent.

Egging

Super snelle service en betrouwbaar.
Gebruik het de volgende keer zeker weer.

Lekker dicht bij luchthaven

Geen opmerkingen

dichtbij luchthaven

A

Goed geregeld

Goedkoop, chauffeur reed netjes. We waren bij aankomst een uur te vroeg, dit was geen probleem ook bij terugkomst waren we een uur te laat, ook hier werden we direct van het vliegveld opgehaald

Geen verbeterpunten

Iris

Top ervaring! Makkelijk te vinden en bij aankomst stond er al iemand klaar. Ze hielpen met de koffers en legde mij rustig uit wat te doen. Ondanks ik niet goed duits kan zijn we er samen goed uit... Top ervaring! Makkelijk te vinden en bij aankomst stond er al iemand klaar. Ze hielpen met de koffers en legde mij rustig uit wat te doen. Ondanks ik niet goed duits kan zijn we er samen goed uit gekomen! Zou zeker nog keer gebruik maken van ParkCare

Fijn hoe je word opgevangen zodat je weet waar je moet zijn!

Ik heb helaas wel lang moeten wachten na aankomst van mijn terug reis op de airport. Het is fijn als aangegeven zou worden hoelang je moet wachten. Nu heb ik namelijk 35/40 minute gewacht . En wist... Ik heb helaas wel lang moeten wachten na aankomst van mijn terug reis op de airport. Het is fijn als aangegeven zou worden hoelang je moet wachten. Nu heb ik namelijk 35/40 minute gewacht . En wist ik niet of er nog wel iemand zou komen

M.G

Alles goed

Alles goed

Niks

Janita

Hele goede ervaring met valet parking. Bij aankomst bij de vertrekhal stond er al iemand op ons te wachten en bij terugkomst hebben we hooguit 5 minuten hoeven wachten. Vriendelijk personeel. Een... Hele goede ervaring met valet parking. Bij aankomst bij de vertrekhal stond er al iemand op ons te wachten en bij terugkomst hebben we hooguit 5 minuten hoeven wachten. Vriendelijk personeel. Een echte aanrader.

Snelle service

Misschien iets vriendelijker aan de telefoon beetje kort af en als Duits je taal niet is ... maar voor ons geen reden om niet nogmaals gebruik te maken van deze service.