Parkcare

Maarten de lange

Prima geregeld. Ontspannen beginnen aan je reis. Volgende keer weer.

Service

Zo doorgaan

Peeters

Perfect!

Alles verloopt soepel én betaalbaar

Geen verbeterpunten

Roger

Gewoon perfect, zoals het hoort

Duidelijke info

Ivonne

Rustige plek en goedkoop

Q park staat bekend als goed dus betrouwbaar en veilig

Alles prima

Nathalie

Alles super verlopen! Door vertraging van het vliegtuig kwamen we 15 min na het verstrijken van de gereserveerde tijd aan bij de slagboom, en de medewerker deed de slagboom voor ons omhoog. Super.

Goede service

Beetje prijzig

Metje

Goed maar de parkeerplaats in Brussel viel tegen qua pendel service (medewerkers erg raar)

Snel geregeld

Wist niet zeker of het echt een betrouwbare site was

Romy Doreleijers

Makkelijk op internet een parkeerplaats te boeken. Duidelijke site en betaling verliep prima! De auto heeft 10 dagen op een fijne plek gestaan en er was voldoende parkeergelegenheid. Handig hoe ze... Makkelijk op internet een parkeerplaats te boeken. Duidelijke site en betaling verliep prima! De auto heeft 10 dagen op een fijne plek gestaan en er was voldoende parkeergelegenheid. Handig hoe ze de verdiepingen hebben genaamd, zodat je weet op welke plaats je auto staat. We konden snel met de bus mee naar het vliegveld en werden goed geïnformeerd waar we werden afgezet ivm werkzaamheden. Op de terugweg ook een enorm vriendelijke buschauffeur en werden we snel weer naar onze auto gebracht. Even verwarrend was dat we een kaartje bij binnenkomst hadden gekregen, maar er niet op stond of je betaald had (dit hadden we wel). Maar bij vertrek geen enkele moeite en konden zo de parkeergarage uitrijden. Ik zou een volgende keer zeker teruggaan om mijn auto hier te parkeren.

Voldoende parkeerplaats
Vriendelijke buschauffeur
Makkelijk een plekje reserveren voor je auto
Shuttleservice verliep vlot

Als je een kaartje krijgt bij de ingang eventueel vermelden dat je al betaald hebt. Hier hadden we zelf wat vraagtekens bij over hoe het zou gaan verlopen. Uiteindelijk zonder problemen de... Als je een kaartje krijgt bij de ingang eventueel vermelden dat je al betaald hebt. Hier hadden we zelf wat vraagtekens bij over hoe het zou gaan verlopen. Uiteindelijk zonder problemen de parkeerplaats afgekund, maar was misschien handig om te weten. Verder top!

Katrien

Alles is correct verlopen en vlotte service !

Vlot gegaan

Niks

Nadine

Prima ervaring

Duidelijk qua communicatie, loopafstand (5-7 minuten), was prima te doen.

Nvt.

Fleur Bakker

Heel erg tevreden, aardige mensen en goede service.

Vriendelijk, goede service en optijd.

Zijn er niet echt