Parkcare

Uitstekend

Snelle service

Uitstraling bedrijfspand

Saskia Overdevest

Heel goed geregeld. Even zoeken naar waar we moesten zijn, maar alles top geregeld. Ik bleek een dag eerder gekomen te zijn dan mijn reservering, maar dat was geen probleem. Heen snel gebracht en... Heel goed geregeld. Even zoeken naar waar we moesten zijn, maar alles top geregeld. Ik bleek een dag eerder gekomen te zijn dan mijn reservering, maar dat was geen probleem. Heen snel gebracht en ook de terugweg ging super snel. Volgende keer weer via Elite parking.

nee

John R

Alles zoals omschreven.

Eenvoudig boeking proces

Stephan

Toen we aankwamen was de P vol, er stond een kleine file voor de ingang. Langs die file kwam een van de shuttlebusjes gereden en de chauffeur maande iedereen hem te volgen naar een andere P, Deze... Toen we aankwamen was de P vol, er stond een kleine file voor de ingang. Langs die file kwam een van de shuttlebusjes gereden en de chauffeur maande iedereen hem te volgen naar een andere P, Deze was bijna vol dus we parkeerden bijna achteraan en moesten toen met alle bagage en 2 kleine kids door de regen en het grove grind sjouwen naar de uitgang. Daar moesten we 10 euro bijbetalen omdat we met z'n zessen in de auto zaten?! De man had er geen verklaring voor. De shuttlebus bracht ons vlot naar de terminal, ofja, een eind lopen en wederom sjouwen van de terminal af, met de boodschap dat we bij terugkomst ook weer daar moesten verzamelen.
Eenmaal terug stonden er zo'n 40 mensen op die plek en geen busje. Gebeld met het nummer maar geen gehoor. Na 10 min. kwamen 2 shuttlebusjes. 1 chauffeur schreeuwde in het Frans 'P1' en raakte geïrriteerd omdat 20 personen naar zijn bus beweegden. P1! P1! Zonder ook maar één keer een andere taal te proberen. Er stonden nogal wat Nederlanders en duitsers en er kwamen steeds nieuwe mensen bij.
Omdat er niemand van Parcare staat om het een beetje on goede banen te leiden en de mensen op volgorde van aankomst in te laten stappen wordt de sfeer er niet beter op. Na een uur lukte het ons een busje te bemachtigen, ik had net besloten een taxi te bellen. Al met al, je krijgt waarvoor je betaald maar ik heb betere parkeerdiensten ervaren!

Prijs

Communie ter plaatse

Lasker

Snel en duidelijk

Dichtbij, grote plaatsen, verlichting , overdekt

Bewijzering

Daemen

Zeer tevreden goede service niet hoeven wachten niks.

Super service

Hendrik

Praktische en snelle parkeerservice

Praktisch en snel

Imre Griffioen

Op voorhand betalen, rijden en de poortjes gaan open.

Duidelijke omschrijving van de instructies in de boekinggegevens

Prijs is wat hoog. Daarbij preciezer omschrijven hoelang het lopen is. Het was langer dan aangegeven op de website.

Jeroen Meinen

Zeer goed en snel geregeld, opgehaald en gebracht!!

Snel en goed

Ga zo door!

M Benali

Goede service en goedkoop

Op tijd rijden van shuttles