Parkcare

Sinani I

Ik heb bij Q park parkeerplaats in Eindhoven
Ik heb bij Q park parkeerplaats in Eindhoven
Mathildelaan 2A ik ben niet goed ontvangen van die mensen die werken daar, zij hebben mij gezegd dat we kunnen niet vinden je reservering en je moet bellen met klantenservice, ze zou mij een telefoon nummer geven maar dan was imand die mij heb gezegd dat hij heb mijn reservering gevonden, en toen ik terug kwam was het zelfde liedtje we kunnen niet vinden je reservering toen heb ik klantenservice gebeeld en ze kunnen ook niet de reservering niet vinden, en ze vragen mij waar heb je reservering gedaan ik heb gezegd ParkCare ze hebben niet gehoord van die website....ze vragen mij 72 euro te betalen voor die 3 dagen, ik heb niet betaald want ik heb betaald een keer,en die medewerker toen ik kwam had mij gezegd dat hij mijn reservering had gevonden dus ik hoefde niet te betalen......uiteindelijk laten ze mij gaan, maar het was de slechtste ervaring ooit met parkeren, wie was aan het ligen of mij voor de gek houden weet ik niet, maar dat was verschrikkelijk 🙁🙁

Geen sterke punten

Better communicatie met parkeergarages, voor de reserveringen

E.j. De vries

Makkelijk te boeken poort gaat vlot open op kenteken p3 is ca 600 meter lopen en uitrijden gaat ook erg vlot

Dicht bij luchthaven

Cornel Vader

Zeer vlotte service

Snelheid, zowel bij aankomst als bij vertrek

Bij afgifte geen bewijs van inlevering gekregen

Prima service

Stond meteen klaar bij de terugvlucht

Op de heenvlucht moesten we 20 min wachten, totdat de chauffeur kwam, dat was jammer.

Jolande Kleij

Alles top geregeld, dik tevreden, volgende keer weer!

Snelle afhandeling. Dichtbij vertrek- en aankomsthal.

Eric

Voor het eerst geboekt en een Prima ervaring

Goedkoop, makkelijk te vinden, vriendelijk geholpen, snelle shuttle.

Het instappen op de terugweg was beetje chaotisch ( snachts, veel passagiers)

Wim van der Zwan

Ik kan het in 1 woord benoemen SUPER. De communicatie met Varel liep super goed, gaf ons ook tips voor de boardjng tijd. Auto stond bij terugkomst al netjes te wachten en na controle check van beide... Ik kan het in 1 woord benoemen SUPER. De communicatie met Varel liep super goed, gaf ons ook tips voor de boardjng tijd. Auto stond bij terugkomst al netjes te wachten en na controle check van beide met foto's maken kreeg ik de sleutel. Alles ging heel goed en met dit systeem geen dringende duwende mensen bij een shuttle busje. Volgende keer weer

Goede communicatie, komen afspraken ba

Jan Hilbolling

Uitstekende parkeerplaatsen en zeer vriendelijk personeel. Ook de transfer naar het vliegveld zeer goed.

Transfer, vriendelijk personeel,dichtbij vliegveld.

Gerrit

Goed bevallen.

Goede bereikbaarheid (chat/noodnummer), nette garage.

In de sms stond een onjuist telefoonnummer (niet in gebruik).

Thoen

Super georganiseerd alles loopt op rolletjes zeer spontane medewerkers echt om aan te bevelen.

Vriendelijkheid zelfs midden in de nacht.

Verharden van het parkeer plaats veel water plassen