Parkcare

Was super goed

Alleen maar goed

Nee ga zo door

hsinfra-advies

Gewoon een prima service voor een net tarief

goede bereikbaarheid om met chauffeur af te spreken, zeer correcte en vlotte transporten met de shuttle

het was volgens mij alleen de laatste dag mogelijk om wijzigingen door te geven. ik realiseerde mij later dat wij onze passagiers beter zelf op het vliegveld af konden zetten zodat er geen 11 maar 2... het was volgens mij alleen de laatste dag mogelijk om wijzigingen door te geven. ik realiseerde mij later dat wij onze passagiers beter zelf op het vliegveld af konden zetten zodat er geen 11 maar 2 passagiers opgehaald hoefden te worden. ging op de heenreis goed, maar op de terugreis kwamen er (onnodig) 2 busjes. ik zou doorvragen als ik jullie was, had je geld bespaart

Dalhuisen Hendrik

Prima geregeld allemaal, ook als je later tijd en datum nog weer verandert is het géén probleem. Heel tevreden

Heel makkelijk reserveren en/of veranderen van gegevens

Peeters

Goede service, gemakkelijk te bereiken. Wij hadden een dag vertraging, via de mail doorgegeven en snel antwoord dat dit geen probleem was.

Heldere communicatie

Vriendelijkheid van de chauffeurs was een beetje ver te zoeken. Mijn partner is slecht ter been maar geen hulp bijvoorbeeld aangeboden om zware koffer in- en uit de bus te tillen….

G Jansen

Heerlijk makkelijk te parkeren. Dichtbij

Kleinschalig geen wachtrijen kenteken herkenning

Nvt

Wielstra

Kan niet beter

Dichtbij

Zou het niet weten

Henny Haex

Voor onze laatste vakantie hebben we er een keer voor gekozen om via Brussel te vliegen en daarvoor de auto te parkeren bij Parkcare. Dit is ons zeer goed bevallen. Voor een betaalbare prijs de... Voor onze laatste vakantie hebben we er een keer voor gekozen om via Brussel te vliegen en daarvoor de auto te parkeren bij Parkcare. Dit is ons zeer goed bevallen. Voor een betaalbare prijs de auto buiten geparkeerd en de sleutel meegenomen. Met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht en weer netjes opgehaald.
Een volgende keer ga ik hier weer gebruik van maken. Ik kan dit ook voor andere aanraden.

Prijs en vervoer met shuttle

Roy Spitman

Auto geparkeerd en je wordt gelijk met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Perfecte service 👍

Zeer vriendelijk en top service

Elise

Mooie veilige plek en dichtbij schiphol

Veilige plek

Was ff zoeken naar bus 300 misschien iets duidelijker vertellen waar de bus komt

van Hoek

Makkelijk