Parkcare

Emma

Veilig en handig

Kenteken wordt gelezen bij binnenkomst en uitrijden

Het busstation richting Schiphol mag beter worden aangegeven. Wij liepen eerst wel drie keer langs de busstations op beganegrond tot dat iemand ons vanaf het juiste busstation boven ons riep. Maar... Het busstation richting Schiphol mag beter worden aangegeven. Wij liepen eerst wel drie keer langs de busstations op beganegrond tot dat iemand ons vanaf het juiste busstation boven ons riep. Maar goed ook, want anders moesten wij een uur wachten.

Peeraer

Zeer goede service, vriendelijke chauffeur. Opgepikt aan de auto en na vakantie terug aan auto afgezet.

Snelle service

Geen tips alles prima

Eikema

Zeer goed lekker dichtbij de luchthaven ook 5 min met de shuttlebus op de terugweg een belletje en werd gelijk opgehaald kortom top

Goede service

Niets op aan te merken

Esther

Prima en snelle service

Snel inleveren en ophalen van de auto. Goed geregeld allemaal.

Geen.

Seline

Zeer vriendelijk personeel

Dicht bij het vliegveld

Geen verbeter punten

S. vd Giessen

Helemaal goed geregeld

vriendelijk, goed bereikbaar en goed te woord gestaan. Alles duidelijk.

Wij werden perfect op tijd opgepikt bij aankomst Schiphol, maar er stonden anderen die niet meekonden. Dus het was iets te druk.

Mike Matena

Snelle service

Snelle service, je wordt snel gebracht en na een belletje wordt je snel opgehaald door de shuttle bus.

Mogelijk bij de inlever locatie beter aangeven waar het zich bevind. (het zit op een donker industriegebied, na een beetje zoeken hebben we het wel kunnen vinden)

Sterre Mkatini

Wij waren erg tevreden met de service van ParkCare. Het gemak van het boeken via de website was erg fijn en om dan vervolgens makkelijk naar de Departure gate te kunnen rijden, koffers uit de auto... Wij waren erg tevreden met de service van ParkCare. Het gemak van het boeken via de website was erg fijn en om dan vervolgens makkelijk naar de Departure gate te kunnen rijden, koffers uit de auto te halen en te beginnen met onze reis zonder te hoeven parkeren en dan nog een shuttle te hoeven nemen was echt ideaal.

Vriendelijke service, duidelijke communicatie, makkelijk reizen

Misschien handig om na de boeking toch nog even duidelijk te maken bij welke Departure hall en uitgang te wachten voor het overhandigen van de auto. Gelukkig was dit snel opgelost na gebeld te hebben.

Harold Rox

Goede communicatie. noodnummer goed te bereiken.

Zeer vriendelijke bejegening door o.a. Jeanine, Vooral omdat we bij aankomst pech hadden met de auto.

Parkeerplaats Tupolevlaan 1 Schiphol-Rijk zelfs met de navigatie moeilijk te vinden. Bij de ingang onpractische inrit met betonblokken daardoor lekke band met de auto en schade.

A. Meijer

HIER NOOIT RESERVEREN !!!!!!!
GROTE OPLICHTERS
HIER NOOIT RESERVEREN !!!!!!!
GROTE OPLICHTERS
Op zondag 9 januari gereserveerd voor 2 auto’s en betaald voor aankomst op zondag 21 april om 3.30 uur. Bij aankomst dd 21 april jl voor gesloten poort aan de Kerklaan 100 in Machelen worden we door een slechtsprekende man te woord gestaan dat de parking vol is en ik een annulering had ontvangen. Echter heb ik deze nooit ontvangen en moesten wij met spoed een andere (veel duurdere) parkeerplaats zoeken. Twee uur later ontvang ik alsnog via SMS de annulering waarin staat dat het betaalde bedrag wordt teruggestort, het is nu inmiddels 6 mei en heb na veel chatten nog steeds mijn geld niet terug. Trap hier niet in mensen. Goedkoop is duurkoop.
Teleurgestelde vakantieganger uit Nederland

NIETS