Parkcare

Mariëlle

Super handig en betaalbaar lang parkeren. Goed georganiseerd en we werden vlug opgehaald nadat we belden dat we onze bagage hadden. Voor herhaling vatbaar.

Keurige mensen en goed georganiseerd, snel opgehaald op Schiphol

P. Veenstra

Supermakkelijk met kentekenherkenning inrijden en uitrijden. P3 is ook prima te belopen en ook in de nacht goed verlicht.

Makkelijk met kentekenherkenning

Top, goed geregeld!

Loopafstand van airport

Geen! Top!

Dave Markus

Alles was netjes geregeld en ging perfect op tijd. Alleen zouden ze het adres van de desbetreffende parking moeten veranderen op hun voucher. Voor de rest alles was goed voor zowel heen als terug.

Snel en zonder moeite.

Roelofs

Prima service van Parkcare. Je komt aanrijden, laat je sleutel achter en zij rijden de auto naar je parkeerplaats. Dan stap je in het transferbusje die al. Klaarstaat en voor je het weet sta je op... Prima service van Parkcare. Je komt aanrijden, laat je sleutel achter en zij rijden de auto naar je parkeerplaats. Dan stap je in het transferbusje die al. Klaarstaat en voor je het weet sta je op de luchthaven. Ging allemaal heel vlotjes! Terugweg belde we naar Parkcare en komen ze je weer ophalen. Auto staat voor klaar en weg ben je weer, helemaal top!

Snelle service. Goed georganiseerd.

Op terugweg geeft de chauffeur wel erg veel plankgas, mag ook wat rustiger aan, veiligheid boven alles.

B

Telefonisch contact was goed! Mooi op tijd!

Op tijd en goede communicatie

Frank Knop

Heel goed geregeld

Dichtbij de luchthaven en heel makkelijk te bereiken

Ik heb betaald voor een parkeerplaats bij het vliegveld, heb die niet gekregen, bijna m’n vlucht gemist en er is geen oplossing aangeboden. Ik heb via WhatsApp een verzoek om terugbetaling gedaan.... Ik heb betaald voor een parkeerplaats bij het vliegveld, heb die niet gekregen, bijna m’n vlucht gemist en er is geen oplossing aangeboden. Ik heb via WhatsApp een verzoek om terugbetaling gedaan. Ben benieuwd of dat gaat gebeuren?!

Oplichten!

Zorg dat je bereikbaar bent!! Betaal mensen terug!!

Rikst Algra

Heel fijn dat op deze manier je auto kan parkeren zonder gedoe!
Wij zouden dit de volgende keer zeker weer op deze manier doen.
Buiten dat wij ons parkeerplaats niet meer wisten 😅 en heel...
Heel fijn dat op deze manier je auto kan parkeren zonder gedoe!
Wij zouden dit de volgende keer zeker weer op deze manier doen.
Buiten dat wij ons parkeerplaats niet meer wisten 😅 en heel erg nat zijn geregend, zijn wij heel tevreden.

Goede keus waar je wilt staan, iets meer betalen minder ver lopen.

Het zou fijn zijn als iemand ons koffer naar het vliegtuig brengt.