Parkcare

Zeer goed

Alles verliep soepel

niets

M. van Hiel

Prima service. Bij aankomst kun je zelf de auto parkeren en brengen ze je naar de terminal. Bij terugkomst zodra je de bagage hebt en belt staan ze binnen 5 minuten bij de terminal.

Aardige mensen.

W.Gabriel

Alles is goed geregeld,het wegbrengen naar en afhalen van de airport soepel en snel geregeld 👍. Auto netjes aangetroffen bij terugkomst dus geen klachten,voor herhaling vatbaar.

Goed en goedkoop

Er staat een hamburgertentje op het terrein dat nog niet open is. Als dit open zou zijn en mensen er iets te eten kunnen pakken zou dit voor zowel voor de klant als de verkoper goed zijn 😉.

Jo Anna

Goede kenteken herkenning
Goed te vinden

Er waren een paar supergrote auto’s die bijna 2 plekken in nemen
Er waren een paar supergrote auto’s die bijna 2 plekken in nemen
Misschien voor de toekomst plekken nummeren ( en bij reserveren toewijzen) en die grote auto /s bussen een plek aan de zijkant geven

Tristan

Superservice! Meteen bij aankomst stond er iemand klaar. De communicatie was duidelijk en doordat we meteen in de vertrekhal waren waren we zo bij onze balie. Ideaal met jonge kinderen. De terugreis... Superservice! Meteen bij aankomst stond er iemand klaar. De communicatie was duidelijk en doordat we meteen in de vertrekhal waren waren we zo bij onze balie. Ideaal met jonge kinderen. De terugreis idem, meteen iemand die klaar stond met de auto.

Snel en duidelijk

W. Abbing

Gemakkelijk en dichtbij vliegveld

Dichtbij

Bewegwijzering uitgang op parkeerplaats

Ronnie

Dramatisch. Veel extra kosten en onvriendelijk personeel

Prijs, maar veel verborgen meerkosten

Alle kosten aangeven

Eric

Gewoon goed geregeld, niet duur

Netjes optijd met ophalen

Younes

Was goed

Transport

Meer check in punten

Annette van Rosmalen

Vriendelijke chauffeurs, goed afgestemd qua tijd! Goede shuttleservice! Echt een aanrader!!

Op tijd rijden!

We aarzelden even of we meteen door de slagboom konden bij Casino Stevens , even gebeld en het kon inderdaad. Bij uitrijden hoefden we de uitrijkaart niet te gebruiken. De slagboom ging al open.