Snelle levering,alles correct geregeld

duidelijke informatie,veilig betalen

Hekkena

Ik ben zeer tevreden en enthousiast over de service, het meedenken en de communicatie. Je maakt tegenwoordig niet vaak meer mee dat er zon service word geboden. De levertijden kloppen en de... Ik ben zeer tevreden en enthousiast over de service, het meedenken en de communicatie. Je maakt tegenwoordig niet vaak meer mee dat er zon service word geboden. De levertijden kloppen en de communicatie hierover is simpel en duidelijk. Ik ben

Ik had wat speciale wensen bij de aanschaf van mijn casio GWG-1000 dit alles was geen probleem.Dankzij mijn goed ervaring een casio BGA 230 3B kunnen bestellen die toen nog niet in Nederland op de... Ik had wat speciale wensen bij de aanschaf van mijn casio GWG-1000 dit alles was geen probleem.Dankzij mijn goed ervaring een casio BGA 230 3B kunnen bestellen die toen nog niet in Nederland op de markt was. Dat is echt meedenken en proberen een klant te helpen.

Ik weet natuurlijk niet of alles zo loopt als bij mij.Maar anders zou ik zeggen helemaal goed zo. Kunnen nog wel wat bedrijven van leren.

Was op zoek naar een horloge voor mijn vriendin nergens meer te krijgen maar hier gewoon op voorraad. En voor mooie prijs dus horloge besteld toen bleek ook nog dat die zonder bijbetaling gegraveerd... Was op zoek naar een horloge voor mijn vriendin nergens meer te krijgen maar hier gewoon op voorraad. En voor mooie prijs dus horloge besteld toen bleek ook nog dat die zonder bijbetaling gegraveerd werd. Top dus maakt het net iets specialer. Horloge rond 11 uur in de avond besteld en is dag erna al verzonden en dag daarna netjes afgeleverd. Horloge zat netjes in originele doos en deze was ook nog eens ingepakt met cadeau papier zonder dat ik daarom gevraagd had. Dus zeer tevreden over deze winkel!

Gratis graveren. Snelle levering. Netjes ingepakt.

ruud

Geen problemen ondervonden

nee

nee

Nick

Snel, duidelijk, goede prijs

P.R.Partoredjo

Goede service en vriendelijke mensen.

Vlot, gemakkelijk, stipt

zeer snelle levering

Zeer tevreden!! Snelle levering en met zorg ingepakt , top!

Met zorg ingepakt, goeie service !

Top!

Supersnelle levering en snel geholpen. Ook de gratis gravering was een leuk extraatje.

Geen.