Verkeerd product ontvangen. Voicemail ingesproken en geen reactie ontvsngen 😞
Jurgen Vande Moortele
Wij zochten een plastiek keukenschort, meer bepaald in pvc, wij hebben er een besteld en als hij hier arriveert blijkt dit in katoen te zijn. Jammer!
Jurgen Vande Moortele
Geke
Ik vind ze ontzettend klantvriendelijk!
Brackx
Super ervaring. Alles perfect.
Wanda
Ik ben heel tevreden! Snel geleverd! Mooi spul ook!
tr
Uitstekend!
San
Top service. Ookal bestelde ik na 15:00 toch dezelfde dag op de post zodat ik het Kado op tijd kon geven.
H van Wolfswinel
Prima verzorgd snelle levering goed voor elkaar ga zo door een aan is een aan rading.
Sascha Harper
Na bestelling (en betaling, per iDEAL) kreeg ik een berichtje dat 'de betaling niet gelukt was', toen ik telefonisch wilde informeren bleek de winkel gesloten te zijn. De betaling was wèl gelukt, en...Na bestelling (en betaling, per iDEAL) kreeg ik een berichtje dat 'de betaling niet gelukt was', toen ik telefonisch wilde informeren bleek de winkel gesloten te zijn. De betaling was wèl gelukt, en de gekochte placemats staan SCHITTEREND.