Zeer slecht en beperkte informatie op de website, je moet naar de winkel bellen om meer te weten te komen
hetty erkelens
Voor de eerste keer iets gekocht: een lampje in de vorm van een kat. Erg leuk. Het pakketje was met zorg ingepakt en goed en snel afgeleverd. Zeer tevreden.
sherani Rambhajan
Super! Ik heb me bestelling gedaan op een vrijdag, en zater was mijn lamp al thuisbezorgt! Supersnelle service! Helemaal blij mee! Het product is ook precies zoals op de afbeelding...Super! Ik heb me bestelling gedaan op een vrijdag, en zater was mijn lamp al thuisbezorgt! Supersnelle service! Helemaal blij mee! Het product is ook precies zoals op de afbeelding is weergegeven.
S.Rambhajan
Theresia Bultema
Prima ervaring: snelle en uitstekende service!
Sander
Perfecte service
Mariët van Dalen
Via google terecht gekomen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Makkelijke website, snelle levering. Erg fijn!
Tevreden klant
Erg positief en plezierig. Vriendelijk, hulpvaardig en oprecht klantgericht. Dus geen eindeloze achternaam herhaling maar gewoon menselijk telefonisch contact en directe actie nav vraag. Zou menig...Erg positief en plezierig. Vriendelijk, hulpvaardig en oprecht klantgericht. Dus geen eindeloze achternaam herhaling maar gewoon menselijk telefonisch contact en directe actie nav vraag. Zou menig bedrijf een voorbeeld aan kunnen nemen!! Mijn complimenten dus.
Jacqueline
Leuke producten snel en goed
Jop
Bestelling gedaan, bleek helaas niet op voorraad. Dat werd snel gemeld en alsnog snel geleverd.