nee

nee

R. Baarda

Wij zijn heel tevreden over Profijt Meubel. Aardige mensen die met veel enthousiasme de klant helpt en adviseert. Wij hebben hier al eerder meubels gekocht en waren toen ook al tevreden. Komen zeker... Wij zijn heel tevreden over Profijt Meubel. Aardige mensen die met veel enthousiasme de klant helpt en adviseert. Wij hebben hier al eerder meubels gekocht en waren toen ook al tevreden. Komen zeker terug!

Prijs-kwaliteit

Oostra

Prima verkoop en service

All About Finance

Vriendelijkheid, mee denken alleen jammer dat de openingstijden van het depot maar tot 16:30 is. Voor de werkende man is dit erg beperkt.

vriendelijkheid

ruimere openingstijden van het depot.
meer medewerkers in de winkel: wij waren op een koopavond en de bezetting was erg krap, we werden niet geholpen

Rinu

Wat een kut bedrijf, personeel zo onvriendelijk! Almere buiten filiaal

Personeel mag wel wat enthousiaster zijn

De Vries J.G.A.

Eerlijke en goede behandeling men wist waar over gesproken werd.
Goed service.

De verkoper wist waar over hij praatte.
En gaf goed advies.

Neen.

Esmay de Block

Super goede ervaring met Profijt meubel, de levering was zelfs 4 weken eerder dan verwacht!

Duidelijke communicatie en perfecte producten.

Geen tips! Super blij met de versnelde levering.

Martin Waelepoel

We zijn prettig geholpen

Mooie meubelen voor een schappelijke prijs

Het zou prettig zijn als men verteld bij het al in house pakket dat je zelf de meubels moet behandelen bij aflevering.
Wij waren er van overtuigd dat het bankstel al volledig behandeld...
Wij waren er van overtuigd dat het bankstel al volledig behandeld geleverd zou worden.

J. Reindees

Zeer tevreden over de voorlichting en afhandeling

Goed voorgelicht

geen idee

Inge van der Voort

Al bij het binnenkomen van de winkel het gevoel krijgen dat er aandacht aan je wordt besteed.

De vriendelijkheid en het meedenken naar mogelijke oplossingen en ideeen spreken mij zeer aan.