JokeTimmer

Goed advies gekregen bij de koop van ons Bankstel

Willy van der sluijs

Zeer klantvriendelijk, er is tijdens de bezorging een pootje afgebroken. Maandag even gebeld en het is gelijk geregeld. Toen ik aangaf dat ik niemand had die het er voor mij er onder kon zetten. De... Zeer klantvriendelijk, er is tijdens de bezorging een pootje afgebroken. Maandag even gebeld en het is gelijk geregeld. Toen ik aangaf dat ik niemand had die het er voor mij er onder kon zetten. De mevrouw aan de telefoon heeft gelijk geregeld dat iemand het er onder komt zetten. Zo super blij mee!

Zie eerder.

Nee service is perfect

Prima service! Niks was te veel.

Het assortiment was overweldigend. Personeel hield afstand, maar kon altijd iets vragen. Erg prettig.

Bennie

Goed, waren erg vriendelijk geholpen en niet opdringerig.
Nam de tijd voor ons en konden alles bij elkaar combineren..

Klant vriendelijk en konden mooi de meubels bij elkaar passen en zien.
Namen de tijd voor ons..

Bezorging was niet top, ongeduldig en is zoder wisselgeld terug te geven weg gegaan.

Mevr.Hogendoorn/ profijt meubel almere

Ik ben zeer goed en vriendelijk geholpen, goed advies en een hele vriendelijke verkoopmedewerkster en een heerlijk kopje koffie ter afsluiting.

Alles ziet er goed uit.

Nee heb ik niet.

Harold

Prettig geholpen nadat we rustig in de rondte hadden gekeken

Open ruimte

C. Erbé

Mooi geoutilleerde zaak, wij gingen rondkijken voor een nieuw bankstel, verrast door goede collectie, goed en vlot geholpen door Uw medewerker, bankstel besteld.

breed assortiment met meubelen én accessoires onder 1 dak, goede en vriendelijke en bediening.

tot zover niet????

Goede voorlichting

Hans Kuijl

Prettige verkoper met verstand van zaken.
Goede en snelle levering.
Tevens het bedrijf dat de bank bracht waren accuraat en prettig in de omgang.

Verstand van zaken waar de verkoper met ons (hoekbank) over sprak...

Goed voorgelicht

Spray om de bank minder snel vuil te laten worden in de fabriek erop laten spuiten. In de woonkamer lukt dit niet meer. Als ik het van tevoren had geweten had ik het niet aangeschaft. Jammer dat de... Spray om de bank minder snel vuil te laten worden in de fabriek erop laten spuiten. In de woonkamer lukt dit niet meer. Als ik het van tevoren had geweten had ik het niet aangeschaft. Jammer dat de pootjes nog niet bevestigd waren. Ik moest eerst iemand regelen om dat in orde te brengen.