Joke Nieuwenhuis

Hartelijke ontvangst. Er is goed meegedacht met de aanschaf van een nieuwe eethoek, ivm ruimte in de kamer en wensen.

Complimenten voor verkoopster Claudia. Liefde voor haar werk en heel veel geduld.

Theo Bartelings

Vriendelijk geholpen deskundig advies en snelle levertijd( een maand eerder dan verwacht )

Goede service

Medewerkster was vriendelijk alles was mogelijk

Informatie over bezorgen. Ons werd geadviseerd om al een afspraak te maken voor bezorgen zodat we zelf de dag aan konden geven. Dit was dus helemaal niet mogelijk. De bezorger had nog 1 plek en dan... Informatie over bezorgen. Ons werd geadviseerd om al een afspraak te maken voor bezorgen zodat we zelf de dag aan konden geven. Dit was dus helemaal niet mogelijk. De bezorger had nog 1 plek en dan zal het weer 2 weken verder zijn. We hebben wel 4 weken van te voren al gebeld voor afspraak. Dus niets overleggen wanneer het bezorgd wordt. Tevens kan je ook alleen 's,avonds bellen tussen 19 en 20 uur. Dus voor bezorging mag nog wel iets aan gesleuteld worden

Manouk

Eerst in de winkel Almere Buiten geweest het was al sluitingstijd, maar de beste man nam toch nog even de tijd voor ons. Uiteindelijk thuis brainstormen, ja toch wel en vervolgens besteld via de... Eerst in de winkel Almere Buiten geweest het was al sluitingstijd, maar de beste man nam toch nog even de tijd voor ons. Uiteindelijk thuis brainstormen, ja toch wel en vervolgens besteld via de website. De levertijd zou 10 weken zijn, dat is lang. De volgende dag een keurige mail met daarop de bestelbon en het afhaaladres. Nog geen 2 weken later kreeg ik een belletje dat we de bestelling konden afhalen in een magazijn en daar mocht ik betalen. Top service en zeer tevreden ook over de meubels

Snelle service. Duidelijk en vriendelijk contact.

Damen

Prima geholpen

Lange levertijd

Fijne verkopers en een prima service wanneer je meubels eerder klaar zijn dan de woning beschikbaar. Kon zonder problemen bank en stoelen ruim 3 weken in de opslag laten staan.

Gratis bezorging meubels bij besteding boven een x bedrag.

Heel prettige ervaring, recent door uit huis gaande kinderen diverse banken en eetkamerstoelen gekocht en kleine fauteuils. Fijne verkoopster goed advies werd echt meegedacht producten afgelopen... Heel prettige ervaring, recent door uit huis gaande kinderen diverse banken en eetkamerstoelen gekocht en kleine fauteuils. Fijne verkoopster goed advies werd echt meegedacht producten afgelopen week geleverd ziet er goed uit.

Verkoopster Claudia deskundig vriendelijk behulpzaam ga door deze ervaring steeds terug naar Profijt

Op dit moment niet

L.m.ries

De stoel die ik had besteld in november was in januari, vlak voor de levering, in de aanbieding. Van 769 voor 499 een verschil van 270. Dat vond ik wel erg zuur, maar regeltjes zijn regeltjes, de... De stoel die ik had besteld in november was in januari, vlak voor de levering, in de aanbieding. Van 769 voor 499 een verschil van 270. Dat vond ik wel erg zuur, maar regeltjes zijn regeltjes, de service afdeling heeft alleen gewezen op de 50% die ik kwijt zou zijn bij annulering. Zeer klantonvriendelijk. Daar baal ik nog steeds van als ik in de stoel zit.

Reactie Profijt Meubel Almere:

Geachte ,
De stoel die u heeft aangeschaft is electrisch verstelbaar en kost nog steeds 769,-
De prijs van 499,- is voor een stoel die niet electrisch verstelbaar is .
Onze excuses voor...
Geachte ,
De prijs van 499,- is voor een stoel die niet electrisch verstelbaar is .
Onze excuses voor de verwarring maar u heeft dus een luxere uitvoering ontvangen dan u gezien heeft .
Wij zullen de communicatie hier in verbeteren.
Wij wensen u alsnog veel plezier van uw aankoop.
Profijt meubel Almere

Prima ervaring.

Goede prijs kwaliteit verhouding.