Mia Roefs

Hulp, alle tijd en goede uitleg van stoelen en materiaal etc.

Alle tijd genomen en goede duidelijke uitleg. Tevens ook ruimte gegeven om kleur etc uit te zoeken. Ook hier weer duidelijke info gegeven.

Ik zou het niet weten alles werd heel duidelijk uitgelegd en er werd mee gedacht.

p van gemert

Goed advies, goede producten , netjes op tijd geleverd

geeft goed advies van het product ,wat wel en niet mogelijk is

nee ging allemaal netjes

Uiterst tevreden over het goede advies!!!!!!!

Wij hebben een bankstel gekocht met een bonell binnenvering waar we zeer tevreden over zijn.
Een echte aanrader!!!!!!!

Den breejen

Vriendelijk geholpen Door een jongedame

Coby Schweinsbergen

Prettig

Deen, Martijn

Ik ben erg tevreden. Bank is eerder geleverd dan afgesproken. Bij het eerste bezoek keurig geholpen door een jonge dame. Ze nam echt goed de tijd. Na 2 weken terug gegaan en de desbetreffende dam... Ik ben erg tevreden. Bank is eerder geleverd dan afgesproken. Bij het eerste bezoek keurig geholpen door een jonge dame. Ze nam echt goed de tijd. Na 2 weken terug gegaan en de desbetreffende dam wist nog precies wat we hadden bekeken. Top service.

Zie beschrijving.

Wellicht wat meer uitstraling in de winkel. Oogt wel wat fabrieksachtig. Komt door het pand.

Yvonne

Prima geholpen. Komen hier al jaren.

Top bedrijf alles duidelijk, levertijd ook op tijd, bellen netjes op dat de bank binnen is, bij ons moest hij gebracht worden, s'avonds met transporteur gebeld om afspraak te maken de volgende dag... Top bedrijf alles duidelijk, levertijd ook op tijd, bellen netjes op dat de bank binnen is, bij ons moest hij gebracht worden, s'avonds met transporteur gebeld om afspraak te maken de volgende dag stond de bank bij ons thuis

Veel keus van alle varianten van meubels en alles wat er bij komt kijken zoals kussens en heel veel meer

niet echt

kon helaas geen showmodel kopen maar de levertijd was i.p.v. 8 weken 6weken

J.Schoonoord

Netjes geholpen en goed advies gekregen . Geen opdringende verkoopster maar vriendelijk en leuk in de omgang.

sterke punt was het niet opdringen en je gewoon de tijd geven om te kijken.