Mw.A.van Dinteren

Veel keus en deskundig advies

Vriendelijke verkoper

Levertijd was iets langer ,moest er over bellen,had geen bericht gehad dat de stoelen er al waren.

Goed advies gekregen en de meubelen hebben een goede prijs/kwaliteit tevens is er veel keuze.

H Vreeken

Net bedrijf. Afspraken zijn keurig nagekomen.

R.W. Court

Telefonisch feedback was goed.

Ruim assortiment....prijs kwaliteit verhouding is goed.

Vond zeer irritant dat ik, aan de verkoper, allerlei dingen moest vragen. Voorbeeld....hoelang is deze bank....is er ook een bijbehorende hocker....heeft u ook andere kleuren......
Verkoper...
Verkoper wist dat wij geïnteresseerd waren....dan moet je als verkoper hier meteen op inspelen....verkoper krijgt van mij, voor de moeite, de cijfer 1.

Reactie Profijt Meubel Almere:

Geachte,
Wij betreuren het dat u het gevoel heeft gekregen dat wij niet genoeg aandacht / uitleg aan u hebben gegeven.
Uiteraard dienen wij de klant alle mogelijkheden die er zijn te laten...
Geachte,
Uiteraard dienen wij de klant alle mogelijkheden die er zijn te laten zien.
Echter willen we bij profijt meubel ook niet te opdringerig zijn als verkoper , in dit geval is de balans daar in niet goed geweest.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop.
Met vriendelijke groeten,
Profijt meubel Almere

H van Wetering

Er werd met ons meegedacht en niet gepusht om een aankoop te doen. Men nam de tijd voor ons.

De medewerker ( meneer Jos) was relaxt, vriendelijk en behulpzaam en deskundig.

Die schieten mij op dit moment niet te binnen.

Meubels goed en snel geleverd.

Snelle levering, ondanks de verkoper, die niet zo veel interesse had om iets te verkopen is alles wel goed afgeleverd.

Erg ongeintereseerde verkoper, hij gaf ons de indruk of we een brood bij hem kochten... voor € 1500,- kan je toch wel iets meer aandacht krijgen.

Reactie Profijt Meubel Almere:

Geachte ,
Bedankt voor uw reactie.
Wij vinden het spijtig om te vernemen dat u het gevoel heeft dat wij u niet naar tevredenheid hebben geholpen.
Uiteraard dient elke klant onze...
Geachte ,
Bedankt voor uw reactie.
Uiteraard dient elke klant onze volledige aandacht en advies te krijgen die hij wenst.
We zullen hier dan ook zeker rekening mee houden.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop

Erica Dijkhuizen

Wij zijn deskundig geholpen door diverse medewerkers van Profijt Almere

De kwalitijt van het assortiment

Syto Smid

Prima ervaring, deskundig advies ontvangen!

De klantvriendelijkheid en deskundigheid van het personeel

Bij de meubels (eetkamerstoelen) is het soms wat onduidelijk welke keuze mogelijkheden er zijn en wat voor effect dat heeft op de prijs!