Familie Kok

Op zoek naar een bankstel bij Profijt Meubel naar binnen gelopen. Ons huidige bankstel komt daar ook vandaan (17 jaar geleden). Na onze wensen te hebben uitgesproken werden we erg vriendelijk door... Op zoek naar een bankstel bij Profijt Meubel naar binnen gelopen. Ons huidige bankstel komt daar ook vandaan (17 jaar geleden). Na onze wensen te hebben uitgesproken werden we erg vriendelijk door Valentino geholpen die ons diverse bankstellen liet zien en proberen. Omdat we wisten wat we wilden waren we relatief snel klaar. Ook verkoper Michael heeft ons nog even bijgestaan en verteld waarom we verschil ervoeren in het zitten op een op het oog zelfde bankstel. Na de koop gesloten te hebben nog even verder gekeken naar andere meubels en ook nu weer erg vriendelijk geholpen met duidelijke antwoorden op onze vragen. Kortom Chapeau!
Over de prijs/kwaliteit verhouding kunnen we eigenlijk nog niet zoveel zeggen omdat we ons bankstel nog niet hebben :-)
Die beoordeling is dan ook deels gebaseerd op ons 'oude' bankstel.

Zeer toegangkelijke winkel, meubelen duidelijk uitgestald, prijzen duidelijk aangegeven...what you see is what you get. Vriendelijk personeel zeker NIET te opdringerig zoals je dit weleens tegenkomt... Zeer toegangkelijke winkel, meubelen duidelijk uitgestald, prijzen duidelijk aangegeven...what you see is what you get. Vriendelijk personeel zeker NIET te opdringerig zoals je dit weleens tegenkomt in meubel- en aanverwante zaken.

Door het dak van de vestiging wordt het snel erg warm.....iets meer airco zou fijn zijn. Aan de andere kant zorgden onze verkoper(s) Valentino en Michael voor een heerlijk glas koud bubbelwater!

Astrid en Max Linke

Perfect

Heel vriendelijk geholpen door medewerkster ( Astrid ). Heel mooie meubelen. Bezorging perfect aangegeven hoelaat ze kwamen. Alles zorgvuldig ingepakt. Beschrijving was goed om de meubelen in elkaar... Heel vriendelijk geholpen door medewerkster ( Astrid ). Heel mooie meubelen. Bezorging perfect aangegeven hoelaat ze kwamen. Alles zorgvuldig ingepakt. Beschrijving was goed om de meubelen in elkaar te zetten. Maar volgende keer toch kiezen voor het in elkaar te laten zetten. Sprays erbij genomen ter bescherming van de stof. Veel mogelijkheden qua keus, hoog pootjes vd bank, stof kleuren, vering in de zittingen en rug/leuningen.
Hoogte en breedte zittingen. Armkussens andere kleurcombinatie staat prachtig.
Twee stoelen met motorbediening om te relaxen. Top. Wij zijn er erg blij mee.

Reactie Profijt Meubel Almere:

Goedemorgen Astrid en Max, bedankt voor de mooie beoordeling.
Graag tot een volgend bezoek!

Familie Veldhoen

Mooi opgezette winkel met veel keus. Geen opdringerige verkopers. Je kunt rustig rond kijken en advies vragen. Wij troffen voor onze keuze Astrid een bevlogen verkoopster met veel kennis van zaken... Mooi opgezette winkel met veel keus. Geen opdringerige verkopers. Je kunt rustig rond kijken en advies vragen. Wij troffen voor onze keuze Astrid een bevlogen verkoopster met veel kennis van zaken en smaak voor combineren. Zeer klant vriendelijk en empatisch. Er was niks teveel voor haar om te zorgen dat wij ons op ons gemak voelde. Koffie was zeer welkom want voor een nieuw interieur ben je zo een paar uur bezig.
De meubels die we uitzochten werden de volgende dag nog geleverd met een prima bezorgservice.
Ook de laagste prijsgarantie en het keurmerk CWK geeft een gerust gevoel.
Een extra pluim voor Astrid want vele kunnen als verkoper een voorbeeld aan haar nemen. De eigenaar van Profijt mag trots zijn op zijn personeel.
Ik raad iedereen Profijt aan en met name in Almere Buiten.
Vriendelijke groet Familie Veldhoen

Zoals boven omschreven.

Geen gevonden

Reactie Profijt Meubel Almere:

Bedankt familie Veldhoen, voor het plaatsen van deze zeer mooie en uitgebreide review.
Graag tot een volgend bezoek!

A. Van der schoot

Goed hulp en nazorg

C.N. van Dijk

ZEER GOED< WEET WAAR ZE OVER PRATEN

het goed inleven en meedenken met de situatie van de klant

Niet in mijn opinie

Reactie Profijt Meubel Almere:

Bedankt voor deze geweldige review C.N. We vinden het fijn om te lezen je tevreden bent.
Graag tot een volgende keer!

M. van Horn

Zeer vriendelijk personeel met kennis van zaken

Persoonlijk, deskundig, niets is teveel, wat men niet weet wordt nagevraagd bij de leverancier

Eigenlijk niets

Rob

Prima voorlichting en vriendelijke behandeling.

Mevrouw Allis

Super behandeld

Goed op maat gekregen advies.

Goedemorgen mevrouw Allis,
Ontzettend bedankt voor de positieve review en het delen van je ervaring.

Nick

Mooie meubels

Veller licht, duidelijkere prijzenkaart

Reactie Profijt Meubel Almere:

Ontzettend bedankt Nick voor de positieve review en de feedback.

H. Tellekamp

Een prettige ontvangst

Goede voorlichting bij de aankoop van een relax stoel

Magazijn op zaterdag open, al is het maar voor een paar uur.

Goedemorgen H. Tellekamp,
Ontzettend bedankt voor de positieve review en de feedback.