Vriendelijke medewerkers.
neen
Betere voorlichting en duidelijkheid over de bezorging.
neen
Betere voorlichting en duidelijkheid over de bezorging.
mooi assortiment, anders dan andere winkels
Professioneel, klantvriendelijk, goede kwaliteit! Erg blij met ons bankstel en de eetkamerstoelen. (3 stuks, wachten nog op de andere 3 i.v.m. andere kleur duurde de levertijd langer.)
Laat klanten ook even rustig rondkijken voordat de verkopers al klaar staan voor een praatje.
Niet specifiek.
Belachelijk dat je meubelen zelf moet komen ophalen of bezogen nog apart moet afrekenen. Daarnaast was een leveringasafspraak nog wel een uitdaging.
Ervaren personeel
Aflever en montageservice slaat nergens op (is extern belegd). Dit hoort direct thuis bij Profijt en niet bij een (Louche) transporteur (althans zo komt deze op jij over)
Meer informatie over de behandeling van All in house service. Dat je dat zelf moet doen.
Wij dachten en begrepen ,dat de behandeling al was gedaan!!
Beste Familie Griffioen,
Onze excuses dat het niet geheel duidelijk is dat de all in house behandeling door de klant zelf aangebracht dient te worden.
Uiteraard dienen wij dit bij aankoop...
prettige begeleiding in de winkel. snelle afhandeling
. korte levertijd. vlotte bezorging.
n.v.t.
Bezorgen
Jazeker
Nee ik ben perfect behandeld
Vriendelijk en behulpzaam personeel. De uitstraling van de winkel is recentelijk verbeterd en is uitstekend te noemen, straalt gastvrijheid uit. De opstelling van het geheel maakt dat je langer...
Nee, kan niets bedenken