Petra van der Wardt

Ik heb een bankstel gekocht en deze is op tijd geleverd en zit uitstekend. Goede prijs kwaliteit verhouding! Ik heb een goede ervaring met Profijt meubel en zou een ander aanraden zijn of haar... Ik heb een bankstel gekocht en deze is op tijd geleverd en zit uitstekend. Goede prijs kwaliteit verhouding! Ik heb een goede ervaring met Profijt meubel en zou een ander aanraden zijn of haar meubels hier te kopen.

Vriendelijk personeel, ruime keuze en de winkel ziet er netjes en verzorgd uit.

Ik zou geen verbeterpunten kunnen bedenken.

E.Leurs

Prima keuze, maar erg jammer dat er niet ruim van te voren goede informatie word gegeven over het behandelen van de stof(Inspuiten moet zelf gebeuren, echt belachelijk of je iets koopt bij de... Prima keuze, maar erg jammer dat er niet ruim van te voren goede informatie word gegeven over het behandelen van de stof(Inspuiten moet zelf gebeuren, echt belachelijk of je iets koopt bij de kwantum) en dan als je een keus gemaakt hebt, komt de volgende belachelijke vraag of je twee banken wilt op halen of ze wilt laten bezorgen, en dat kost je dan opnieuw natuurlijk geld.
Maak die banken dan gewoon €35,- duurder en bezorg die dingen gewoon, komt echt knullig over en is niet professioneel.

Absoluut niet.

Informeer de klant vooraf over vreemde afspraken, als ik vooraf bovenstaande zaken, had geweten had ik niets gekocht.
Zorg dat die klant gewoon zo veel informatie krijgt dat deze een bewuste...
Zorg dat die klant gewoon zo veel informatie krijgt dat deze een bewuste keuze kan maken, maar bied dan ook echt het hele pakket aan, daarna kan een klant zelf afstrepen wat hij wel en niet wil.

Reactie Profijt Meubel Almere:

Geachte klant,
Bedankt voor uw reactie.
Profijt meubel is een afhaal formule, wij proberen dit duidelijk aan te geven in onze folders , website en in de winkels.
Uiteraard vermelden wij...
Geachte klant,
Bedankt voor uw reactie.
Uiteraard vermelden wij dit ook nog bij de aankoop van de meubels , blijkbaar is dit niet geheel duidelijk overgekomen.
Wij gaan kijken of we dit kunnen verbeteren, echter zijn prijs verhogingen voor ons geen optie.
De lage prijzen zijn gebaseerd op afhalen met een mogelijkheid tot bezorgen tegen een vergoeding.
Met vriendelijke groeten,
Profijt meubel almere

Carola hollander

Fantastisch! Super snelle levering en goeie service in de winkel

Goede service in de winkel met ruim aanbod aan keuze

Dichter in de buurt van kampen een filiaal openen

Dijkstra

Erg fijn dat ze komen vragen of ze kunnen helpen maar zich niet opdringen.

Duijker

Top vestiging. Perfecte service en hele aardige mensen. Goeie service en snelle levering.

zie tekst hierboven.

Zo doorgaan.

Joke Pater Molenberg

Bijzonder gastvrij en behulpzaam en prachtige betaalbare meubels

priis kwaliteit is bijzonder scherp mooie meubels voor een leuke prijs

Jammer dat er geen lift aanwezig is zit in een rolstoel en kon daardoor niet boven kijken

Onverwacht stapten wij er binnen en in een mum van tijd een vriendelijke verkoper die met ons meedacht

Zie verbeter punten/tips

Geen. niet anders dan bij anderen.

misschien wat duidelijker aangeven, dat je voor die prijs alles zelf moet doen. Als je het wilt laten doen, moet je overal fors voor betalen, dan ben je niet veel goedkoper uit. Voor een vrouw... misschien wat duidelijker aangeven, dat je voor die prijs alles zelf moet doen. Als je het wilt laten doen, moet je overal fors voor betalen, dan ben je niet veel goedkoper uit. Voor een vrouw alleen is dat vaak lastig.

Prima geregeld klein foutje bij opleveren maar dat mag de pret niet drukken

Prima winkel en vriendelijk personeel

Op tijd afgeleverd