Corrie bos

Tot op vandaag zeer slechte of te wel geen service.

Nadat het bankstel was bezorgd en uitgepakt woensdag 15 april J.l. bleek dat er veel plooien in het leer zaten. Gelijk de winkel gebeld en foto's opgestuurd. Zelfs inclusief hr zitting en dikste... Nadat het bankstel was bezorgd en uitgepakt woensdag 15 april J.l. bleek dat er veel plooien in het leer zaten. Gelijk de winkel gebeld en foto's opgestuurd. Zelfs inclusief hr zitting en dikste leder en all in houseservicepakket lijkt het als of de bank al is ingezeten. Zondag nog even langs de winkel geweest om de bijbehorende verzorgingspakketjes om te ruilen. Hadden deze gekregen voor lederboom ipv leder. Ook even gevraagd hoe lang het duurt voordat er contact met ons wordt opgenomen. Woensdag 22 april nog maar weer eens gebeld en zou de winkel weer een mail naar de service afdeling sturen om zsm contact met ons op te nemen. Vandaag nog geen bericht of telefoon gehad. Vind niet dat hier gesproken kan worden van een goede service.

Reactie Profijt Meubel Almere:

Geachte Fam Bos, onze excuses voor het niet direct reageren op uw klacht m.b.t. de stoffering.
Zoals besproken is de klacht doorgegeven aan onze leverancier.
Deze zullen via hun eigen...
Zoals besproken is de klacht doorgegeven aan onze leverancier.
Deze zullen via hun eigen servicedienst contact met u opnemen om de klacht, hopelijk, direct op te lossen bij u thuis.
Met vriendelijke groeten,
Profijt meubel Almere

Janny Hoolwerf

Vriendelijke mensen.
zeggen waar je aan toebent.
uitleg hoe het in ze werk gaat als je wat gekocht heb.
levertijd was ook goed.

Gewoon doen en gewoon blijven.

Op dit moment geen.

Alex de Hoop

Zeer goede ervaring

Altijd gunstig geprijsd, voor een goede kwaliteit.
Wij kopen niet voor niets als 27 jaar bij Practica Profijt en Pronto

Zo doorgaan

Angela Keijzer

Klantvriendelijke verkopers. Betrokken en goede service.

Goeie levertijd.

De bezorgprocedure kan veel beter. Zo moest ik binnen een korte tijd alle meubels uitpakken en controleren. Daarnaast waren niet alle meubels zoals afgesproken in elkaar gezet, terwijl dit wel bij... De bezorgprocedure kan veel beter. Zo moest ik binnen een korte tijd alle meubels uitpakken en controleren. Daarnaast waren niet alle meubels zoals afgesproken in elkaar gezet, terwijl dit wel bij de prijs was inbegrepen. Plus het verpakkingsmateriaal werd niet meegenomen.

Snelle levering en goede service.

snelle afwikkeling bij het herstellen/omruilen van een defect product bij levering.

M. Thoolen

Fijn

Uitstekende klantvriendelijkheid

nvt

Fam. Jochem

Top. Relaxt. Niet opdringerig.

Top. Relaxt. Niet opdringerig.

Prima zo.

Steve

Nuchter, vriendelijk, meedenkend

prijs/kwaliteit verhouding

De mensen van het bedrijf dat levert waren niet erg vriendelijk.

Goede ervaring, ben tevreden

fijne winkel

koffie hoek

gladys watchman

Onlangs is mijn bank geleverd. In januari heb ik deze besteld en binnen de aangegeven levertijd geleverd. De aanschaf/bestelling was super snel geregeld in de winkel en ik werd goed geholpen en... Onlangs is mijn bank geleverd. In januari heb ik deze besteld en binnen de aangegeven levertijd geleverd. De aanschaf/bestelling was super snel geregeld in de winkel en ik werd goed geholpen en geïnformeerd voor mijn aankoop.

Goede service

Blijf zo doorgaan!