Bart

Goed geholpen erg klantvriendelijk en stoelen binnen afgesproken tijd op kunnen halen

Klantvriendelijk en stoelen binnen afgesproken tij op kunnen halen

De spray (2 bussen) om de stoelen te impregneren voor bescherming tegen vuil en vocht werk niet, vloeistof blijft niet liggen maar trek in de stof. Twee bussen gebruikt voor 6 stoelen en volgen... De spray (2 bussen) om de stoelen te impregneren voor bescherming tegen vuil en vocht werk niet, vloeistof blijft niet liggen maar trek in de stof. Twee bussen gebruikt voor 6 stoelen en volgen beschrijving gehandeld.
Wel jammer dat goederen niet gratis geleverd worden dat is net het stukje service dat mist

cats

Een zeer correcte afhandeling en een goede servise ook bij het bezorgen.

een goede voorlichting en advies gehad.

Fam Rademaker

Uitstekende service en vooral deskundig advies

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

M.L.E. Linger Heunks

Op zich positief, wel vind ik het vreemd dat je bij een grote order de afleveringskosten nog apart dient te betalen. Daarbij wordt het afval materiaal van de aankoop niet meegenomen dus wordt de... Op zich positief, wel vind ik het vreemd dat je bij een grote order de afleveringskosten nog apart dient te betalen. Daarbij wordt het afval materiaal van de aankoop niet meegenomen dus wordt de cliënt daar zelf mee op gezadeld. Ik vind dit wel een groot nadeel.zie boven.
Ook vind ik het kleurverschil tussen de stalen in de winkel en de daadwerkelijke kleur te groot.

lorenzo

De snelle levering en de contact ertussen

Bij bezorgen werd niet gevraagd waar ik mijn meubels wou, ook is de meubel langs de muur gekomen. Mij werd ook gevraagd om hulp..

Esther Allessie

Prima service. En bereid om mee te denken, ookal is die "out of the box"

Zie boven

Geen idee

Fred

Vriendelijke en duidelijke informatie. Goede producten en ze doen ook wat ze zeggen.

Zie boven

Er werd de tijd genomen, meubels werden op tijd geleverd

geen opvallende punten,

Ik had voor 3.500 euro spullen besteld, alles was doorgenomen en nadat de factuur was opgemaakt werd verteld dat bij het afleveren nog 60 euro transportkosten contant betaald moeten worden. Dat... Ik had voor 3.500 euro spullen besteld, alles was doorgenomen en nadat de factuur was opgemaakt werd verteld dat bij het afleveren nog 60 euro transportkosten contant betaald moeten worden. Dat kwam als een verrassing voor mij, ik had het prettiger gevonden als dit eerder was gemeld. Niet nadat ik een factuur heb getekend.

sonja van kranenburg

Ben goed geholpen door de verkoper gaf mij goed advies waar ik wat aan had

vriendelijk en goed advies van personeel

nee

w.berendercht

We zijn door u personeel keurig geholpen en hopen de volgende aankoop weer bij u te doen .

de prijs is voor ons het belangrijkste en hopen op de volgende aankoop de 50 euro te winnen .

geen verbeter punten de service is okee.