Peter eiten

Ik werd op een rustige en fije manier benaderd in de winkel. Daarnaast was er ruïne keuze en een snelle levertijd van mijn bankstel

Veel mogelijkheden bij samenstellen bank

Ga zo door!!

E. Witterland

Goede ervaring, 4 nieuwe eetkamerstoelen aangeschaft.

Sterkste punt de verkoop in de winkel, er werd goed uitgelegd.

Jammer dat de levertijd zo lang is.

Bij de verkoop goed geholpen en ook goed geadviseerd. Bij de ontvangst (bezorging) van de meubels bleken er enkele onvolkomenheden te zijn. Weinig bereidheid tot meedenken. Wel een email met foto... Bij de verkoop goed geholpen en ook goed geadviseerd. Bij de ontvangst (bezorging) van de meubels bleken er enkele onvolkomenheden te zijn. Weinig bereidheid tot meedenken. Wel een email met foto gestuurd aan de klantenservice maar daar nooit geen reactie op gehad.

Jpijl

Zeer pocitief winkel en bezorging.

Goed berijk. Baar

Danker

Ik had een goede ervaring met de aankoop van ons bankstel de jonge dame hielp ons goed
maar een paar dagen later ging er iets niet goed
kreeg om de paar dagen een telefoontje had ik...
maar een paar dagen later ging er iets niet goed
kreeg om de paar dagen een telefoontje had ik aan betaald ik zij nee maar het bleef maar door gaan
toen ik hem twee weken later het bankstel kwam ophalen heb ik gevraagd als nu alles goed is en wat ik nu moet betalen ik heb dat contant betaald
maar twee maanden later een telefoontje het was niet goed met de betaling ,ik heb contant betaald
nu 3 maanden later krijg ik een mail met de deurwaarder komt
ben benieuwd wat er nog meer gebeurd
ik heb het met de aankoop van de bank ook nog over eetkamerstoelen gehad maar ik laat dat maar zitten heb er geen goed gevoel meer bij

boekhouding op orde brengen

Heel goed geadviseerd bij aankoop meubels. Aflevering heel netjes op tijd en in de woonkamer afgeleverd.

Heel correct en netjes aan alle afspraken voldaan. ?

W. Dekker

Wat ons betreft weinig op aan te merken

ik zou het zo niet weten

Saskia Hendriks

Hoekbank gekocht in assen. Vriendelijk geholpen door het personeel. Door eerdere ervaringen met profijt meubel ben ik bekend met de kwaliteit en de service. En die is gewoon zoals het hoort, zonder... Hoekbank gekocht in assen. Vriendelijk geholpen door het personeel. Door eerdere ervaringen met profijt meubel ben ik bekend met de kwaliteit en de service. En die is gewoon zoals het hoort, zonder gedoe en normaal

Altijd vriendelijk en er wordt geluisterd naar de klant. Er wordt niet iets extra aangesmeerd. En mijn ervaring is dat de basis van profijt banken een goede kwaliteit heeft.

Klein foutje met de reservering van de aanhangwagen (die van te voren wel aangevraagd was). Tijdens wachten een heerlijke kop koffie gehad.

J.G.Engelsman-Hut

Vriendelijke,behulpzaam en kennis van zaken

Kundig