M.Abdi

Ik ben klant sinds 7 jaar en ik heb goed ervaring met Profijt meubel Assen en heb ik veel vrienden en familie geadviseerd om bij profijt hun meubel kopen.

Goed service en kwaliteit

Lever tijd korter maken

Goed geadviseerd en prettig geholpen

Deskundig winkelpersoneel met tijd voor de klant.

A Kuiper

Wij waren opzoek naar een nieuwe fauteuil en dus een aantal zaken bekeken en bezocht.
Maar bij profijtmeubel voelde het direct goed men had alle tijd voor ons.
Wij hebben gekozen voor...
Maar bij profijtmeubel voelde het direct goed men had alle tijd voor ons.
Wij hebben gekozen voor twee prachtige fauteuils voor een eerlijke prijs.

De wensen van ons waren duidelijk, door de verkoper mee genomen. Heel goed advies gekregen.

Zouden wij niet weten

We vonden het plezierig dat we een goed advies hebben gekregen

We hebben hulp gehad bij het ophalen van het bankstel.

nee

Netjes geholpen,duidelijke voorlichting en uitleg.

Zijn al meer dan 15 jaar klant bij profijt meubel. Goede en netjes ingerichte showroom veel keuze in materialen en prijzen.

Prijzen kunnen iets duidelijker maak een al in prijs bijvoorbeeld nu, Uitpakken 20 euro bezorgen 60 euro incl meenemen oude meubelen op etage of flat bezorgen kost ook nog weer geld. Ik weet dat... Prijzen kunnen iets duidelijker maak een al in prijs bijvoorbeeld nu, Uitpakken 20 euro bezorgen 60 euro incl meenemen oude meubelen op etage of flat bezorgen kost ook nog weer geld. Ik weet dat kennissen van ons hierdoor de meubellen in Groningen hebben gekocht daar was een prijs voor bezorgen en oude meubels meenemen op de 6e etage van een flat slechts 60 euro en werd ook nog bezorgt in Assen.

We ebben een stoel gekocht bij Profijt Assen

Het was een leuke dame die ons hielp.

Toen we de stoel op moesten halen moest ik wel erg lang wachten omdat beide verkopers bezig waren. Ik snap wel dat dat niet anders kon maar het was wel vervelend,

Elisabeth

Prima geholpen.

Klantvriendelijk en denken mee.

Prima advies

Meedenken

Toch nog twee producten gekocht bij jullie. Dit ligt niet aan de service die is ronduit belabberd. Als je de winkel in komt lopen wordt er sporadisch gegroet, laat staan dat ze je binnen zien komen.... Toch nog twee producten gekocht bij jullie. Dit ligt niet aan de service die is ronduit belabberd. Als je de winkel in komt lopen wordt er sporadisch gegroet, laat staan dat ze je binnen zien komen. Ik heb een bankstel gekocht bij jullie, deze beste man snapte zelf niet hoe het werkte en dit heeft dan ook 1,5 uur geduurd voordat alles een keer op papier stond. Verder maak je afspraken die niet na gekomen worden.

Goeie en mooie producten.

Beter en vooral vriendelijker personeel. Personeel dat mensen wil helpen en ook echt wil verkopen.

Reactie Profijt Meubel Assen:

Geachte heer/mevrouw,
Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw reactie en uw beoordeling van Profijt Meubel Assen. Door uw mening kunnen wij u en anderen op het gebied van assortiment en service nog beter van dienst zijn.
Onze excuses voor de wijze waarop uw aankoop is afgehandeld. Wij hebben uw opmerkingen besproken binnen het verkoopteam en met elkaar werken wij aan verbeteringen in een snellere afhandeling.
Wij hopen u met deze toelichting voldoende duidelijkheid te hebben gegeven en wensen u veel woonplezier toe met uw nieuwe meubelen.
Met vriendelijke groeten,
PROFIJT MEUBEL ASSEN