E. Dekker

Vriendelijk personeel, klantvriendelijke houding, assortiment erg uitgebreid, goede ervaring met uw bedrijf.

Vriendelijk personeel, uitgebreid assortiment, goede prijs/kwaliteit verhouding.
mogelijkheid tot aanhanger gebruik.

nee, gewoon zo doorgaan, ik ben tevreden.

D. Van Wijk-van Hoorn

Het is de eerste keer dat we hier meubels hebben gekocht. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit, klantvriendelijkheid en service.

Zeer klantvriendelijk en alle geduld. Niet opdringerig. Personeel die het kwamen brengen ook vriendelijk en het werd zeer op tijd en netjes afgeleverd, uitgepakt en neer gezet.

Eigenlijk nuet. We zijn zeer tevreden.

Niet echt prettig Weinig personeel aanwezig

Makkelijk via internet bestellen

Kleine beschadigingen aan de meubels. Maar ja. Dan heb je de hele boel al inelkaar geschroefd als je het ontdekt

Reactie Profijt Meubel Assen:

Geachte heer/mevrouw,
Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw reactie en uw beoordeling van Profijt Meubel Assen. Door uw mening kunnen wij u en anderen op het gebied van assortiment en service nog beter van dienst zijn.
Wij begrijpen uit uw review dat u kleine beschadigingen heeft geconstateerd. U kunt via onze website t.w. www.profijtmeubel.nl/orderstatus-shd met uw ordernummer en pincode eenvoudig een servicemelding maken en foto's uploaden. Wij zullen na ontvangst hiervan beoordelen of wij nieuwe onderdelen voor u kunnen bestellen.
Mogen wij uw melding z.s.m. ontvangen?.
Wij hopen u met deze toelichting voldoende duidelijkheid te hebben gegeven en wensen u veel woonplezier toe met uw nieuwe meubelen.
Met vriendelijke groeten,
PROFIJT MEUBEL ASSEN
A. Abee
(verkoopleider)

Mijn ervaring is goed.

nee

winkel ruimer indelen

Linda

Prima, hulpvaardig. Mooie producten goede prijs

Mooie producten goede prijs, gratis lenen van de aanhanger

Bezorgkosten aan de hoge kant

Tevreden en geleverd volgens afspraak

Goede aanbiedingen

R Timmer

Correct af gehandeld en prima personeel

ja goede uitleg over het materiaal en fijn personeel

nee het is prima zo

Timmer

Klantvriendelijk
Goede service
Mooie en nette winkel
Aan kinderen in gedacht met een speelhoekje

Super blij met de nieuwe bank. Nu wachten op de bestelde stoelen.

Nvt

G.W.Fransens

Klachten met een fauteuil, contact opgenomen en stoel keurig ophalen en keurig gerepareerd teruggestuurd

Hele goede garantieafwikkeling.

Prima!

Het is voor een leek lastig in te schatten hoeveel je met de spuitbussen met beschermingsspray kunt doen. Dat was even lastig, wel gelukt.