S. K.

Dit is de tweede keer dat ik een bank heb gekocht bij Profijt Meubel. Voor het afleveren wordt er netjes gebeld wanneer ze kunnen komen. Ze komen ook op de tijd die is afgesproken. Service naar... Dit is de tweede keer dat ik een bank heb gekocht bij Profijt Meubel. Voor het afleveren wordt er netjes gebeld wanneer ze kunnen komen. Ze komen ook op de tijd die is afgesproken. Service naar binnen brengen is perfect. Alles wordt netjes op de plek gezet en het afval wordt netjes mee genomen, op de laatste stukjes zelfs! Ben zeer tevreden.

Ze nemen de tijd, zoeken je vragen uit en zijn duidelijk in wat voor materiaal de meubels hebben.

Oké

De bezorgkosten zijn echt schandalig! Wanneer je meubels koopt en dan ook nog flink moet betalen voor bezorgen. Dit zou service moeten zijn.

Anja Timmer

Wij zijn leuk geholpen, en een goed advies, we zijn er blij met onze nieuwe meubels en de stoelen zitten heerlijk,
en ook nog eens goed betaalbaar zijn zeer tevreden met vriendelijke groet...
en ook nog eens goed betaalbaar zijn zeer tevreden met vriendelijke groet Anja Timmer.

Gewoon heel vriendelijk geholpen

Nee zal het niet weten

Rodermond

Vriendelijk ,behulpzaam. Goede service doordat er ons ook direct de aanhanger voor gratis vervoer werd aangeboden. Top. Komen voor volgende aankoop zeker daar weer.

Vriendelijkheid, niet opdringerig.

Ga zo door

Angela

Prima, levering was op tijd.

Ze laten je in alle rust in de winkel rondkijken en komen naar je toe als je daarom vraagt. Erg prettig.

Een service zou zijn dat de bezorgkosten in eigen stad bij de prijs inbegrepen zouden zijn.

Tina Massink

Konden rustig even rondkijken dat gaf een goed gevoel,werden niet opgejaagd.
Kregen goed uitleg over het materiaal. Werd ook geleverd zoals afgesproken. En het is betaalbaar.

Klant vriendelijk

Goede service. Alleen jammer dat er geen compensatie was voor extra lange levertijd al was het een assecoire

Bezorgen en montage werden tegen vergoeding super geregeld

Eerst levertijd opzoeken voordat je zegt oh dat is maximaal 6 weken. Het valt erg tegen als het dan 9 weken duurt.

Reactie Profijt Meubel Assen:

Geachte heer/mevrouw,
Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw reactie en uw beoordeling van Profijt Meubel Assen. Door uw mening kunnen wij u en anderen op het gebied van assortiment en service nog beter van dienst zijn.
Wij hebben uw klacht omtrent de levertijd intern besproken met onze verkopers. U heeft gelijk dat dit eerst opgezocht moet worden voor er uitspraken worden gedaan.
Onze excuses dat dit bij u niet goed is verlopen.
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u verder veel woonplezier toe met uw nieuwe meubelen.
Met vriendelijke groeten,
PROFIJT MEUBEL ASSEN
A. Abee
(verkoopleider)

Louis Brongers

Wij komen al jaren bij profijt meubel, het is een zaak voor iedere portemonee.
Vriendelijke mensen, en dat is ook heel wat waard.
En ze doen wat ze zeggen.

Je kunt er even lekker rond kijken, en niet steeds een verkoper die komt zeuren......kan ik helpen.
Als je iets te vragen hebt, dan wordt je goed te woord gestaan.

Dit de reden...
Als je iets te vragen hebt, dan wordt je goed te woord gestaan.

Dit de reden waarom wij altijd weer profijt terug komen.

eigen bezorgdienst, bank laten bezorgen naar wildervank kost 80 uro.
Ik denk als dit in eigen beheer is, dat dit stukken goedkoper kan.

Knapper

Positieve ervaring. Goed geadviseerd tijdens aankoop. Geholpen bij aflevering met goederen inladen. Dikke duim.

Goed advies en goed prijs-kwaliteit verhouding.

gewoon doorgaan.

E.J Exel

Ik ben uitstekend geholpen in Assen en er is alles aan gedaan om de klachten met mijn eethoekstoelen in goede banen te leiden. Bij het kopen van mijn bank later ben ik ook naar alle tevredenheid... Ik ben uitstekend geholpen in Assen en er is alles aan gedaan om de klachten met mijn eethoekstoelen in goede banen te leiden. Bij het kopen van mijn bank later ben ik ook naar alle tevredenheid geholpen.

Het geduld en de rust van de medewerkster. Er wordt niets opgedrongen.

Er waren in het begin met mijn stoelen ivm ziekte aan jullie kant communicatieproblemen maar dit is naar volle tevredenheid opgelost. Daarom als opmerking dat bij ziekte de klachten goed... Er waren in het begin met mijn stoelen ivm ziekte aan jullie kant communicatieproblemen maar dit is naar volle tevredenheid opgelost. Daarom als opmerking dat bij ziekte de klachten goed overgedragen worden. Dit scheelt een hoop problemen.