Johanna van der Sluijs

Fijn bedrijf leuke meubels alleen jammer dat in de prijs niet de bezorgkosten zijn verwerkt. Wij hebben nu zelf de stoelen opgehaald maar zouden dat de volgende keer nietmeer doen. Maar verder zijn... Fijn bedrijf leuke meubels alleen jammer dat in de prijs niet de bezorgkosten zijn verwerkt. Wij hebben nu zelf de stoelen opgehaald maar zouden dat de volgende keer nietmeer doen. Maar verder zijn we heel tevreden met onze aankoop.

Ja ze haalde werkelijk alles uit de kast om ons goed voor te lichten wat alle mogelijkheden waren

Nee ik zou alleen de bezorging eens tegen het licht houden

Beenhakker

Zeer vriendelijk personeel. Je krijgt rustig de tijd om zelf rond te lopen en te kijken. Zodra je advies nodig hebt of wilt bestellen staat er gelijk iemand voor je klaar. Leuke zaak, leuke spullen... Zeer vriendelijk personeel. Je krijgt rustig de tijd om zelf rond te lopen en te kijken. Zodra je advies nodig hebt of wilt bestellen staat er gelijk iemand voor je klaar. Leuke zaak, leuke spullen en dat voor een normale prijs.

A Sparreboom

Wij zijn erg goed geholpen alles op het gemak en geen gehaast goed advies

Heel vriendelijk en deskundig geholpen. Nam voldoende tijd voor ons al klant

Wij hadden een fijn gevoel toen wij de winkel binnenkwamen en dit gevoel werd bevestigd door de mevrouw ons hielp en daarna als een tevredenklant de winkel verlieten

E de Groot

Vriendelijke dames, goed geholpen.

Prima geholpen. Afwijkng van de "standaard" was geen probleem. Zelfs geen extra kosten. Afhalen met gebruik van busje. Soepel geregeld. En dat allemaal voor een overall vriendelijke prijs.

No nonsense formule. Veel keus. Vriendeljk personeel.

Op dit moment niet.

Bosgra

Een vriendelijke mevrouw heeft ons geholpen was ook zeer deskundig .
we kregen koffie .en lied ons op ons gemak alles uit zoeken
later was ze erg behulpzaam en gaf ons advies

Architectenburo Design

Zeer vriendelijke ontvangst, na een lekker bakje koffie uitgebreid bij gestaan door Jolanda om onze keus te bepalen.
Na de vele ritten door heel Nederland geslaagd bij ons in de buurt !

Goed....niks werd opgedrongen

Ik zou de zelf haalservice eruit halen. Persoonlijk thuis bezorgen is net dat klein beetje service meer.

John Peterse

Prettige winkel en goede servive

Vele mogelijkheden voor slechts één aankoop, bankstel met vele opties en goed advies

Bij aankoop niet echt duidelijk dat Profijt een afhaal service is en dus niet bezorgt gaat worden. Meubeltaxi is een goede oplossing maar kost 45,- extra hetgeen zeker waard is