Cor van Genen

Leuke woonwinkel met goede prijs en kwaliteitsverhouding.

Leuke opstellingen in de winkel die je kunt projecteren op je eigen situatie.

Familie vd Weegen

Bij de opmaak van de factuur/ offerte had men verkeerde bedragen ingevuld. Deze offerte hadden wij voor akkoord getekend. Echter werden wij gebeld dat zij een fout hadden gemaakt en er een verschil... Bij de opmaak van de factuur/ offerte had men verkeerde bedragen ingevuld. Deze offerte hadden wij voor akkoord getekend. Echter werden wij gebeld dat zij een fout hadden gemaakt en er een verschil was van € 250,- het filiaal was niet van plan onze bestelling in behandeling te nemen. De verkoper Tony filiaal Reyerwaard Barendracht was niet echt vriendelijk en dwingend naar ons toe. Wij zijn vanuit juridische kant niet verplicht om te schikken en is men verplicht voor het bedrag waarvoor wij getekend hadden onze bestelling te leveren. Wij zijn overeen gekomen dat we ieder de helft van het verschil zouden delen. Wij hebben niet het idee dat wij correct behandeld zijn zeker niet door de houding van de verkoper Tony. Hij heeft geluk gehad dat wij echt de zithoek wilde hebben die we uitgezocht hadden omdat daar veel tijd door ons aan besteed was. Wij kregen in 1ste instantie het verwijt van de verkoper Tony toen wij nog niet de schikking hadden voorgesteld dat wij uit waren op een goedkoop bankstel. Hij heeft geluk gehad dat die mijn vrouw aan de lijn had en dat die naar hem toe beleefd is gebleven. Ik vind dat een verkoper nooit in een verwijtende houding mag schieten naar zijn klanten en is voor mij ook ongepast en ongewenst. Als wij voet bij stuk hadden gehouden hadden ze echt de zithoek voor dat bedrag moeten leveren. Het voorstel om het verschil te delen is door ons als klant voorgesteld wat eerst weer met andere, leidinggevende, afgestemd moest worden. Kortom wij vinden dat we niet netjes behandeld zijn en profijt mag nog van geluk spreken dat wij nog zo coulant zijn geweest om ons te schikken. Er is in geen enkele vorm naar ons iets gedaan als waardering voor ons medewerking, al hadden we maar een kussen cadeau gehad dat had wel enigszins correct geweest. Profijt Barendrecht maakt hier geen reclame mee. We hopen dat u met deze feedback wat gaat doen. en een feed back gesprek met de verkoper aldaar is zeker op z´n plaats.

telefonisch contact krijgen met het filiaal is zeer slecht. je moet meerdere malen bellen om iemand te spreken te krijgen.

C BAKKER

Heb nog nooit zo fijn lopen kijken naar en mooi bankstel

JA DAT HEBBEN WE HET BANKSTEL WAS PERFECT IN GEPAKT EN ZONDER BESCHADEGING
BIJ ONS AF GELEVERD DOOR MIJN ZOON S

Ga zo door en velen klanten zullen dit ook ervaren

Mevr. de Kramer

Zeer vriendelijke medewerkster die ons goed hielp en met raad en daad te woord staan. Dit gaf de doorslag om hier de relaxfeauteuil te kopen.

Ja namelijk dat we zolang een leenstoel meekregen totdat de gekochte stoel er was.

Ervaring goed

Leuke meubels

Persoonlijk zou ik zeggen,voor misschien iets meer geld de meubels in laten spuiten op de fabriek,ik heb het nu zelf moeten doen,maar met huisdieren en kinderen in de buurt niet echt een goede... Persoonlijk zou ik zeggen,voor misschien iets meer geld de meubels in laten spuiten op de fabriek,ik heb het nu zelf moeten doen,maar met huisdieren en kinderen in de buurt niet echt een goede optie. Al kost het dan wat meer ik denk dat klanten dat er ook voor willen betalen als het al gedaan wordt voordat het geleverd wordt. eventueel een verbeterpunt vind ik! Misschien in je verkoopprijs het bezorgen gaan berekenen, de keuze zelf ophalen of voor meerprijs laten bezorgen vind ik een min puntje.

Reactie Profijt Meubel Barendrecht:

Uw aangegeven verbeter punt gaan we zeker mee aan de slag
Uw aangegeven verbeter punt gaan we zeker mee aan de slag
Onze prijzen zijn gebaseerd op onze formule,en dat is het op afhalen met eigen vervoer of het huren van onze bus die we daarvoor ter beschikking stellen
We hebben zelf geen bezorg service

Goede ervaring.

Netjes geholpen en vrolijk personeel

Goed advies, en goese service

Visser

Netjes en goed thuis gebracht

Dick Rietveld

Twee korte bezoeken waren voldoende om een goede bank naar eigen ontwerp te kopen

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Geen idee