Zwaal

Barendrecht

Geduld met een twijfelende klant zo als ik

a van der helm

Prima in orde

nee niet.

geen idee.

De breij

Ontzettend fijn. Eerst was ik bij een ander filiaal van Profijt en werd vriendelijk geholpen maar de bank was te groot. Dus ben ik weer weggegaan daar. Na 2 weken kwam ik heel toevallig bij de... Ontzettend fijn. Eerst was ik bij een ander filiaal van Profijt en werd vriendelijk geholpen maar de bank was te groot. Dus ben ik weer weggegaan daar. Na 2 weken kwam ik heel toevallig bij de vestiging in Barendrecht en liet de bank aan m'n dochter zien. De verkoopster hoorde mijn verhaal dat ik t jammer vond dat hij te groot was en zij gaf aan dat er van alles mogelijk was? dus bank daar besteld met aangepaste maten.

Bijzonder goed in het meedenken zonder opdringerig te zijn.

Voor medewerkers filiaal Poortvliet: klantvriendelijker en meedenkender

Peter Claassens

Eerste keer iets gekocht, zeer goede uitleg, geen vraag te veel, alle tijd, kortom super geholpen.

Zeer klantvriendelijk

van Splunter

Wij vinden dit een goed bedrijf wat ze zeggen maken ze ook waar afspraak is afspraak.

zoals boven afspraken komen ze netjes na.

wij zouden geen verbeter punten weten!

Jan Huizer

Klantvriendelijk

Heel fijn geholpen door verkoopster

John Rodenburg

Dit bedrijf straalt warmte en gezelligheid uit. Zijn goed geadviseerd door fijne mensen. Zijn heel erg tevreden over onze aankoop. Hoop dat de producten mooi blijven.

Assortiment en de klantvriendelijkheid.

Ge woon zo verder. Goed op weg.

2 stoelen gekocht

Winkel oogt erg vol en wat rommelig

Winkel overzichtelijker maken

Mevr.Moloney

Zie onder,m.a.w. TOP!

De klantvriendelijkheid van dit filiaal is top,ook telefonisch zeer behulpzaam.Maar bovenal de vriendelijkheid en hulp van Danielle was buitengewoon,en zie je (in de randstad) niet meer zo... De klantvriendelijkheid van dit filiaal is top,ook telefonisch zeer behulpzaam.Maar bovenal de vriendelijkheid en hulp van Danielle was buitengewoon,en zie je (in de randstad) niet meer zo vaak!Niets was haar teveel,ze nam ruim de tijd,en ook de levertijd was punctueel,dankzij haar!Niets dan lof,en ik zou het waarderen,als zij dit ook te weten zou komen vanuit uw manegement.
Mevr.Moloney/Barendrecht

Als ieder filiaal zo is als Barendrecht,zou niemand meer naar een andere meubelzaak gaan!

Het was niet duidelijk dat we eerst naar de winkel moesten bij het afhalen van onze eetkamerstoelen. De stoelen waren niet allemaal even makkelijk in elkaar te schroeven.

Laten bezorgen voor een " redelijke" prijs .

Reactie Profijt Meubel Barendrecht:

goedemiddag fam. van Kralingen ,
Hartelijk dank voor uw review.
Wij vinden het heel jammer dat u bij Profijt een niet goede ervaring met onze webshop heeft gehad.
Vaak staat er op de...
goedemiddag fam. van Kralingen ,
Hartelijk dank voor uw review.
Vaak staat er op de webshop niet alle informatie , maar naar ons inziens staat er in ieder geval wel altijd duidelijk op dat wij een afhaalformule zijn.
In de winkel is altijd deskundig personeel , dat u ten alle tijden vakkundig van dienst kan zijn .