Prima geregeld. Ook het ophalen en de bus lenen ging voorspoedig. Hier zagen we wel wat tegenop maar het viel alles mee.

De prijs maakt goed dat je de artikelen zelf op moet halen. Of dat je moet betalen voor het bezorgen van de producten. Anders zou het wel een drempel kunnen zijn om bij Profijt Meubel te kopen.

Als de meubelen ook nog een gratis bezorgd zouden worden zou het helemaal uitstekend zijn!

A.aarden

Komt in mooie verzorgde winkel

Snel en goed geholpen .klantgericht

L.Zurhaar

Zeer goed iutstekend

geen punten

zeer goed gaat zo door

Marcel, Rotterdam

Zeer vriendelijke verkoopster die ons met veel humor en inzicht te woord heeft gestaan. Gaf goede adviezen en vroeg vooral ook dóór over het toekomstig gebruik van de bank (kinderen? huisdieren? dat... Zeer vriendelijke verkoopster die ons met veel humor en inzicht te woord heeft gestaan. Gaf goede adviezen en vroeg vooral ook dóór over het toekomstig gebruik van de bank (kinderen? huisdieren? dat werk).

Na een eerste "Kan ik u ergens mee helpen" wilden we eerst zelf rustig rondkijken, en dat was geen enkel probleem. Na het vinden van "DE BANK" werden we uitstekend geholpen met advies en nam de... Na een eerste "Kan ik u ergens mee helpen" wilden we eerst zelf rustig rondkijken, en dat was geen enkel probleem. Na het vinden van "DE BANK" werden we uitstekend geholpen met advies en nam de verkoopster uitgebreid de tijd om stoffen, kleuren en combinaties met ons door te nemen. Heerlijk relaxed winkelen, op die manier!

Geen. Hooguit meer van die lekkere koekjes bij de koffie ;-) Geintje.

Reactie Profijt Meubel Barendrecht:

GEFELICITEERD,
WIJ HEBBEN U UITGEKOZEN UIT ALLE REVIEWS DIE WIJ HEBBEN ONTVANGEN .
WIJ ZIEN U GRAAG IN ONZE WINKEL TERUG , ZODAT WIJ U EEN WAARDECHEQUE VAN
€ 50,-- MOGEN OVERHANDIGEN...
GEFELICITEERD,
WIJ HEBBEN U UITGEKOZEN UIT ALLE REVIEWS DIE WIJ HEBBEN ONTVANGEN .
WIJ ZIEN U GRAAG IN ONZE WINKEL TERUG , ZODAT WIJ U EEN WAARDECHEQUE VAN
€ 50,-- MOGEN OVERHANDIGEN
M.V.G.
ALLE MEDEWERKERS VAN PROFIJT MEUBEL, BARENDRECHT

Hans

Deskundig medewerkster, goede uitleg. Ondanks eerst thuis over na te denken werden we in de winkel al overtuigd.

Geen opdringerige verkopers

Geen incl bezorging maar begrijp dan wel de prijsverhouding.

sophia booij

Netje deskundig niet opdringerig zeer vriendelijk

zeer vriendelijk en ervaren

W. van 't Zelfde

Wij hebben al div malen bij jullie gekocht en zijn zeer tevreden. Wij worden vriendelijk en goed geholpen en wachten altijd op Jolanda Booi spontaan en goed advies.?

Goede service en advies.

Zo door gaan

L.Zurhaar

Erg prettig personeel zeer vriendelijk

Mijn ervaring is zeer goed, de vriendelijkheid. En kennis van zaken, ook de service is uitstekend, ik zou deze zaak Profijt in Barendrecht mijn dankzeker aan bevelen.

De chef kwam zelf bij mij de pootjes monteren en het doek te repareren

Ja, de meubel taxi vind ik helemaal niets onbeleefd, daar zal ik geen gebruik van maken