Een prettige winkel waar we fijn werden geholpen

We zijn heel deskundig geholpen. DE medewerkster Danielle gaf heel duidelijk advies aan ons, zoals mijn medicijngebruik en wat voor bekleding ik het beste kon gebruiken op mijn sta op stoel.

Brans

Verschillende malen goed advies en raad gehad.

Goede kwaliteit prijs verhouding

mijns inziens niet

Sophie

Het product zou binnen 6 wkn geleverd worden, niemand heeft laten weten dat het later zou komen, daar kwamen wij achter toen wij het product op wilden halen en het nog niet aanwezig was.

Toen het eenmaal binnen was en mijn vriend het product op kwam halen bij de vestiging werd er heel denigrerend gedaan over zijn beroep.

Het product zelf is in orde en de hulp in de winkel, op het moment dat wij dit gingen aanschaffen was ook goed. Maar door de service daarna zullen wij nooit meer bij jullie komen!

De service in de winkel bij aankoop en de kwaliteit/prijsverhouding van het product.

Laat iets horen aan de klant als het product vertraagd is.
Laat iets horen aan de klant als het product vertraagd is.
Behandel de klant ook bij het ophalen klantvriendelijk en maak NOOIT denigrerende opmerkingen over iemand zijn beroep, want dit staat namelijk behoorlijk onproffesioneel!

Vriendelijk geholpen. Zowel bij het uitzoeken/kopen als bij het ophalen.

vriendelijkheid

bezorgen!

Joyce

Heel positief !

Klantvriendelijke mensen ! Denken met je mee !

Wim Stehouwer

Mooie entree en overzichtelijk leuke peroneel

goede klantvriendelijke service

nee

Weststrate

Goed. Kende Profijt niet, maar liep tegen een zitmeubel aan met prima zitcomfort. Ben na mijn keuze perfect geholpen.
Mijn ervaring is dus positief.

Klantvriendelijkheid, zowel in de winkel als bij het ophaalpunt.

Duidelijker aangeven dat via de meubeltaxi de meubels tegen betaling ook thuis bezorgd kunnen worden.

Glh de groot

Leuk assortiment meubels en gezellige medewerkers die de tijd voor je nemen en bereid zijn om je van advies te voorzien indien nodig vooral ilse we hebben inplaats van alleen een bankstel ook de... Leuk assortiment meubels en gezellige medewerkers die de tijd voor je nemen en bereid zijn om je van advies te voorzien indien nodig vooral ilse we hebben inplaats van alleen een bankstel ook de rest van onze meubels gelijk gekocht prima winkel Waar we zeker terug komen

Het enthousiasme van de verkoopsters

De levertijd van de meubels zou best wat sneller kunnen indien mogelijk dan zou het nog fijner zijn om hier te kopen

janneke gouw

Wij zijn alle keren goed geholpen

Was onze eerste ervaring en is goed bevallen. Personeel was niet opdringerig, maar bij vragen waren zij bereid om deze te beantwoorden met de nodige kennis. Er werd ook echt tijd voor je genomen met... Was onze eerste ervaring en is goed bevallen. Personeel was niet opdringerig, maar bij vragen waren zij bereid om deze te beantwoorden met de nodige kennis. Er werd ook echt tijd voor je genomen met koffie en al...

Kennis en vriendelijkheid van het personeel.

In de mail betreffende het afhalen van je product waar je moet zijn. Deze was niet erg duidelijk.