Martin

Goed advies en service gehad

M v.d.Ende-Stel

Prima ,vriendelijk personeel,goede adviezen.

Men neemt de tijd voor je,als je iets passend zoekt.
daarbij een lekker bakje koffie of thee.

wachten duurt natuurlijk lang ,ruim 10 weken.
Maar liever lang wachten en goed product.

Wezen kijken in de winkel en uiteindelijk via internet besteld. In de winkel niet aangesproken. Was in Sliedrecht. Online een levertijd van 2 weken. Na 3 weken gebeld en zou het half mei worden.... Wezen kijken in de winkel en uiteindelijk via internet besteld. In de winkel niet aangesproken. Was in Sliedrecht. Online een levertijd van 2 weken. Na 3 weken gebeld en zou het half mei worden. Echter na een 3 dagen werd ik gebeld dat mijn dressoir binnen was.
Bij het afhalen in de loods in Barendrecht versteld gestaan. Asociaal gedrag naar mij en gescheld op collega's in mijn bijzijn. Erg rare ervaring.

In de filiaal in Barendrecht wel erg vriendelijk

G. Poldervaart

Zijn door het personeel van Profijt Barendrecht zeer vriendelijk en prettig geholpen.

Benadering door personeel.

Verpakking, armleuningen in zitting veroorzaken schade aan de binnenkant van stoel. (Karton gescheurd).

Bep Hiwat

Prettig

Meegaand

Nvt

M de Vos

Over het algemeen goed

Enthousiaste verkoopster die echt de tijd voor je nam. Winkel ziet er ook leuk uit maar hier en daar wel volgepropt

Duidelijker communiceren dat je je meubel zelf moet impregneren. Ik vond het uiterst vervelend dat ik dat zelf moest doen, waardoor je niet weet of je het goed gedaan hebt. Dit is echt een groot... Duidelijker communiceren dat je je meubel zelf moet impregneren. Ik vond het uiterst vervelend dat ik dat zelf moest doen, waardoor je niet weet of je het goed gedaan hebt. Dit is echt een groot minpunt, €240 voor impregneren en vervolgens dit zelf moeten doen. Verder kan het telefonisch wel wat klantvriendelijker, dit gebeurde niet altijd.

Reactie Profijt Meubel Barendrecht:

Beste Mevr. de Vos,
Allereerst bedankt voor uw review.
Heel jammer dat er niet duidelijk naar u gecommuniceerd is dat u het inspuiten van de meubelen zelf moet doen.
Het verschil met...
Beste Mevr. de Vos,
Allereerst bedankt voor uw review.
Het verschil met andere winkels waar het wel voor u wordt gedaan is er een speciale cabine aanwezig. Met de All in house garantie moet u het inderdaad zelf inspuiten , maar daarom krijgt u ook een volledige garantie zoals vermeld in de brochure en niet alleen maar op vlekken.
Verder vinden wij het heel vervelend dat u niet op de juiste manier aan de telefoon geholpen bent, wij zullen ervoor zorgdragen dat wij hiermee aan de slag gaan.

f.r. van der linden

De dienstverlening als heel prettig ervaren. helaas wel mn tafel tot 2x toe om moeten ruilen vanwege beschadiging. Medewerkers hebben zijn hier op een hele nette manier mee om gegaan. ik zou als... De dienstverlening als heel prettig ervaren. helaas wel mn tafel tot 2x toe om moeten ruilen vanwege beschadiging. Medewerkers hebben zijn hier op een hele nette manier mee om gegaan. ik zou als bedrijf alleen als er meedere malen een beschadigd produkt is geleverd. de nieuwe levering layen bezorgen als service. verder blij met mn meubels en zal zeker anderen aanbevelen om iig ook bij profijt meubel in barendrecht te schoppen. vr groet frans van der linden

Moret

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en geweldige service. Zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen

Volop keuze en een redelijke prijs. Wij zijn in Barendrecht heel vriendelijk geholpen. Nu nog gaan meemaken hoe mijn klacht verder wordt afgehandeld. ( gaatje in de leuning van de bank). Hopelijk... Volop keuze en een redelijke prijs. Wij zijn in Barendrecht heel vriendelijk geholpen. Nu nog gaan meemaken hoe mijn klacht verder wordt afgehandeld. ( gaatje in de leuning van de bank). Hopelijk mag ik daar ook tevreden over gaan zijn.

Vriendelijke hulp bij kiezen van de bank en meedenken

Weet niet