Linda

Bezorgdienst verbeteren

Pannekoek

Zijn zeer tevreden. Goed geholpen en klantvriendelijjk

Goede uitleg van onze aankoop. Klantvriendelijk

ntv

Gerdien Dekker

Redelijk goedkoop veel ongeintereseerd personeel in winkel

melden bij de aankoop dat b.v de eetkamerstoelen gedemonteerd geleverd worden en hoe het leveren gaat

Reactie Profijt Meubel Barendrecht:

beste mevr. Dekker,
beste mevr. Dekker,
Allereerst onze excuses dat er op het moment dat u in de winkel was, het personeel niet op de juiste wijze gehandeld heeft, wij streven er naar dat iedere klant bij ons met een goed gevoel hier weggaat. Wij zullen een ieder hier nogmaals op aanspreken .
Inderdaad worden sommige stoelen gedemonteerd geleverd en wordt dit ook op de prijskaarten vermeld, wij zullen dit meenemen in het gesprek .
dank u wel voor uw review

E.L. de Wilde

Is ons uutstekend bevallen

De showroom ziet er gelikt uit. Prima

Geen verbetering

van den Driessche

Heel goed fijne mensen alijd vriendelijk

Koffie altijd lekker

Willem van Olderen

Goede service en klantvriendelijkheid. Als er iets nodig is dan zullen we eerst aan U denken.

Klantvriendelijkheid en service. Klasse.

Helemaal niets veranderen. Zo door blijven gaan.

karin snoeck

Goede kwaliteit goede service en een snelle levering dan de wachttijd was een super zaak iedereen aan te raden .

m van der vegt

Goede service en klantvriendelijk had alleen koloniale pootjes bestelt onder bankstel maar zijn zwart maar gaan we niet moeilijk om doen

ja service

eigen bezorg dienst

P.Koert

Vriendelijke en deskundige medewerkers.

Iedere keer als we belden en vragen hadden werden we serieus genomen ,en als ze het niet wisten terug gebeld. Klasse