Prima verlopen en goed geholpen beide keren dat we wat gekocht hebben bij de winkels zowel hellevoetsluis als barendrecht

Waarom wordt mijn commentaar als deze negatief is "on hold" gezet. Mijn mening is objectief en kan gewoon geplaatst worden als eerlijke feedback. Nu lijkt er sencuur te liggen op commentaar. De... Waarom wordt mijn commentaar als deze negatief is "on hold" gezet. Mijn mening is objectief en kan gewoon geplaatst worden als eerlijke feedback. Nu lijkt er sencuur te liggen op commentaar. De geloofwaardigheid van deze kwaliteitservice is in mijn ogen nu erg discutabel. Mvrg John olthoff

Klantvriendelijheid

Geen sencuur op mening bij publiceren

Beste meneer Olthoff,
Beste meneer Olthoff,
Uw eerder geplaatste review over het afhalen staat bij ons niet op on hold. Als een review negatief is wordt deze inderdaad on hold gezet. Dat staat automatisch ingesteld door Feedback Company. Op deze manier krijgen winkeliers de kans contact op te nemen met de klant, zodat het probleem opgelost kan worden. Zodra wij een reactie plaatsen wordt de review zichtbaar gemaakt.

v.d.graaf

Koop was prettig afhandeling bij het ophalen slecht

het afhalen was een rampt door het heen weer slingeren van naar n naar achter en dan het ergste het eerst niet kunnen betalen het terug sturen naar de winkel na een fikse discussie een meerdere die... het afhalen was een rampt door het heen weer slingeren van naar n naar achter en dan het ergste het eerst niet kunnen betalen het terug sturen naar de winkel na een fikse discussie een meerdere die het wel aandurfde om het op te lossen het laten merken het is gekocht je kan geen kant meer op je heb toch al aan betaalt zeer droevig

Beste meneer van Graaf,
Beste meneer van Graaf,
Allereerst hartelijk dank voor uw review. Wij stellen dit zeer op prijs. Na ons telefonisch onderhoud gaan wij aan de slag met uw feedback om de kwaliteit van onze service te optimaliseren.
Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen (010- 4823213). Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

m a schulte brouwer

Stoelen zijn prima!!Maar de info via winkelpersoneel is niet echt goed te noemen ivm het afhalen bij het magazijn in Barendrecht
Verkeerde sluitingstijd gegeven van het magazijn
Verkeerde sluitingstijd gegeven van het magazijn

Niet geinformeerd dat de stoelen binnen waren daar heb ik zelf steeds over moeten bellen bv vrijdag geleverd in de ochtend in het magazijn en dan wordt de klant pas na t weekend gebeld?.?vreemd want dan is de mogelijkheid om vrijdagmiddag af te halen voor t weekend niet bekend bij klant!
Niet geinformeerd over de mogelijkheid dat de stoelen in het magazijntje IN de winkel voor een paar uurtjes kunnen staan ivm met afhalen NA sluiting van het gewone magazijn

Ja zie mijn reactie boven ivm bellen en afhalen

Beste mevrouw Schulte Brouwer,
Beste mevrouw Schulte Brouwer,
Bedankt voor u review. Wij vinden het fijn om te horen dat de stoelen naar uw zin zijn. Wij snappen uw punt dat het vervelend is dat u pas na het weekend geïnformeerd wordt over de status van uw stoelen. Op vrijdagochtend krijgt ons magazijn de vracht binnen. Als de vracht binnen is wordt deze op zijn plaats gezet en er wordt dan een locatie aan gekoppeld. Als deze handelingen gedaan zijn kunnen de orders pas binnen geboekt worden. Dan is het vaak al helaas te laat om klanten te informeren, omdat ons afhaalmagazijn tot 16.00 uur geopend is.
Orders kunnen echter alleen op vrijdagavond tot 19:00 uur en zaterdag tot 13:00 uur bij ons in de winkel opgehaald worden, dit in verband met de sluiting van ons magazijn. U had hier inderdaad over geïnformeerd moeten worden. Op woensdag moeten wij dit altijd doorgeven, zodat wij deze vracht op vrijdagochtend kunnen ontvangen. Als uw bestelling vrijdag is binnengekomen kunnen wij deze niet meer naar de winkel halen.
Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen (010-4823213). Wij stellen uw mening zeer op prijs en gaan aan de slag met het beter informeren betreft het afhalen. Nogmaals onze excuses en we hopen dat u veel plezier mag hebben van uw stoelen.

J. olthoff

In orde