Vriendelijk personeel en goede kwaliteit geleverd.

De prijs erg voordelig

Personeel erg aardig, maar weinig technisch inzicht wat betreft sta open relaxstoelen

Mart Van Rijen

Prima.

Prima zaak goed behandeld men neemt de tijd hiervoor.

Prettig verkoopgesprek met duidelijke afspraken en alles netjes afgeleverd binnen de afgesproken termijn door vriendelijke bezorgers

Vriendelijk en geen overbodige poes pas

jos lucas

Voor ons is is dit bedrijf een plus punt,leuke winkel ,goede aanbiedingen en ook nog een goede service👍 Gewoon top

Ja ,als men stoelen besteld dan moeten ze ook in elkaar gezet worden O.a de poten eronder 4schroefjes per stoel ,om voor 4 stoelen €60,00 extra te berekenen om totaal 16 schroefjes vast te... Ja ,als men stoelen besteld dan moeten ze ook in elkaar gezet worden O.a de poten eronder 4schroefjes per stoel ,om voor 4 stoelen €60,00 extra te berekenen om totaal 16 schroefjes vast te zetten,dat zou in de aankoops prijs inbegrepen moeten worden. Voor mij geen punt ,want dat soort dingen doe ik gewoon zelf

Was goed

Bezorging perfect

Heb een aandachtspunt afspraken na komen

M. Gründmann

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam

Zeer tevreden vriendelijk personeel

Er waren problemen met de aflevering van de nieuwe meubels. Er waren beschadigingen en de montage was niet goed gedaan. Helaas was deze collectie niet meer te leveren. Profijt heeft er alles aan... Er waren problemen met de aflevering van de nieuwe meubels. Er waren beschadigingen en de montage was niet goed gedaan. Helaas was deze collectie niet meer te leveren. Profijt heeft er alles aan gedaan om ons toch tevreden te stellen en hebben wij een keuze gemaakt uit een andere collectie. Wij kunnen alleen maar aangeven dat dit alles perfect is opgelost. Ondertussen zijn de meubels vervangen en zijn wij heel tevreden.

Nee niet echt is gewoon netjes

Iets meer winkel personeel.

Top!

Vakkundig aflever personeel

Leveringstijd beter aangeven.
Nu uiteindelijk 40 euro betaald voor een leenbank die ik nog geen 2 weken binnen heb gehad...

Zie onder.

prijs verhouding

het was vroeg in de ochtend op zaterdag. alle personeel was in bespreking omdat we zelf vroegen om hulp bij verkoop werden we geholpen door een weekend hulp. dat ging overigens prima. jammer dat het... het was vroeg in de ochtend op zaterdag. alle personeel was in bespreking omdat we zelf vroegen om hulp bij verkoop werden we geholpen door een weekend hulp. dat ging overigens prima. jammer dat het vaste team zo in gesprek was. wij wisten al wat we zochten, daarom hebben we gekocht. echter als je nog een zoekkende klant bent, mis je nu als bedrijf een verkoopkans.