T.A. Moerland

We vinden het goed.

Nee.

Nee.

Erwin Vermeeren

Vanaf bezoek aan winkel tot aan bestelling en levering -> keurig geregeld

Nvt

Petrus De Bakker

Positief

Prijs - Kwaliteit zeer goede verhouding voor modern en eigentijds design.

Drank voor de klanten is glas aanbieden. Niet in plastiek beker. Komt professioneel over.

We hebben eerst rustig rond kunnen kijken.Daarna erg goed geholpen bij het kopen van een bankstel.

John

Alles is zeer goed verlopen zijn zeer te vrede

J.Waalwijk

Met de eerste verkoper hadden we het liefst gelijk rechtsomkeer gemaakt, maar de verkoopster van vorige keer was er ( Lia) super geholpen weer!!!

Verhoeven

Op de verwisseling van stoelen na hebben wij de rest als positief ervaren

klantvriendelijk en deskundig personeel

bij het ophalen van de stoelen kwamen wij tot ontdekking dat er een verkeerde stoel bij zat.
een stoel had een stoffen bekleding i.p.v.leder.
de actie welke daarna genomen werd was...
een stoel had een stoffen bekleding i.p.v.leder.
de actie welke daarna genomen werd was naar onze tevredenheid.

Nu, na al eerder goede ervaringen, weer een goede ervaring mee mogen maken.

Zeer fijne klantvriendelijkheid, zonder dat het 'gemaakt of overdreven of opdringerig' is. Echt steeds een prettig contact gehad, ook bij eerdere bezoeken. Fijne zaak waar ik zeker nog eens terugkom... Zeer fijne klantvriendelijkheid, zonder dat het 'gemaakt of overdreven of opdringerig' is. Echt steeds een prettig contact gehad, ook bij eerdere bezoeken. Fijne zaak waar ik zeker nog eens terugkom en aanbeveel bij anderen.

Ook keurig nette en vriendelijke bezorging; pootjes eronder, viltjes eronder etc.

Zeer slecht

na 3 keer bellen hebben mijn vriend en ik 3 keer gehoord dat de tafel die we bestelde de dag ervoor was binnengekomen.
in plaats van 11 weken ( wat al belachelijk lang is) moesten we 15 weken...
in plaats van 11 weken ( wat al belachelijk lang is) moesten we 15 weken wachten op de tafel die we bestelden.
De schroefgaten moesten we zelf maken, want deze waren niet voorgeboord.
Zeer jammer. Zal nooit meer iets kopen bij jullie!